Migdałowy budyń chlebowy z solonym sosem karmelowym
Need a deser wegetariański? Migdałowy budyń chlebowy z solonym sosem karmelowym może być niesamowity przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 560 kalorii, 11g białka, oraz 36 g tłuszczu każdy. Na $1.99 za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka ciężkiej śmietany, migdałów, crème fraîche i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi ci to Epikurious. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Migdałowy budyń chlebowy z solonym sosem karmelowym, Budyń chlebowy z solonym sosem karmelowym, oraz Budyń chlebowy z solonym karmelowym sosem Whiskey.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Czekoladzie
2
Rozłóż migdały na obranej arkuszu do pieczenia; tosty, rzucając w połowie, aż do brązowego, 12-15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Crostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
W Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
3
Ochłoń.
4
Przenieść schłodzone migdały do żywnościprocesor.
Składniki, których będziesz potrzebować
Crostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
5
Dodać masło, ekstrakt migdałowy, ifusing, i sól, i proces, aż mixtureis tekstury grubo zmielony peanutbutter. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olejek Cynamonowy, Opcjonalnie
świeża Resztka
1 (8 Uncji) Opakowanie Herbatników (takich Jak Marie Biscuits)
(albo Zwykłe)
1
Ubij cukier, śmietanę oftartar i 3 łyżki wody w średnim puree. Doprowadzić do wrzenia na średnio wysokimgrzane, mieszając w celu rozpuszczenia cukru. Gotuj, bez mieszania, aż zacznie się mieszanieć karmelizować w miejscach. Za pomocą heatproofspatula, wymieszać mieszaninę w celu zapewnienia evencaramelization. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż mieszanina będzie miała kolor miodu, 10-12 minut. Zmniejsz ciepło do średnio-niskiego iKontynuuj gotowanie, mieszając od czasu do czasu, aż karmel będzie miał głęboki bursztynowy kolor, około 5 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki
2 Tabliczki (po 3-1/2 Uncji Każda) 70% Gorzkiej Czekolady, Posiekanej
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2
Usuń karmel z ognia; ostrożnie, biszkopt w maśle (mieszanina będzie bubblevigously), a następnie śmietana i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki
świeża Resztka
2 Tabliczki (po 3-1/2 Uncji Każda) 70% Gorzkiej Czekolady, Posiekanej
(albo Zwykłe)
3
Niech ostygnie na patelni, a następnie wlać do małego bowl.DO AHEAD: sos karmelowy może być zrobiony 2 tygodnie wcześniej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone Brzoskwinie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Smażone Krewetki, Obrane
4
Ostudzić całkowicie, przykryć i schłodzić. Przewiń przed użyciem.
1
Połącz pół na pół i śmietanę w średnim rondlu.Zeskrobać nasiona z fasoli wanilii; dodaćbean. Doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu na średnim ogniu; zdjąć z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze Pokojowej
2 Tabliczki (po 3-1/2 Uncji Każda) 70% Gorzkiej Czekolady, Posiekanej
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po 70% Tabliczek) Gorzka Czekolada, Posiekana
2
Żółtka, jajka, cukier i saltin ubić w średniej misce do wymieszania. Stopniowo mieszanka gorącej śmietany do mieszaniny jaj.Przykryj krem folią i odstaw na 30 minut, aby smaki się stopiły.Odcedź krem do dużej miski; discardvanilla bean.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Imbirowe, Podzielone
2 Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
2 Tabliczki (po 3-1/2 Uncji Każda) 70% Gorzkiej Czekolady, Posiekanej
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
Takie Jak M&m's
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemki
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Rozgrzej piekarnik do 177°. patelnia z masłem; odstawić. Za pomocą noża do biszkoptów, wyciąć wyjce z każdej kromki chleba, rezerwującekrapy. Ułóż skrawki chleba na patelni weven warstwie i lekko naciśnij, aby zagęścić.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu
świeża Resztka
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (około 3/4 Funta)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżka Naturalnego Smalcu
Cukierki W Czekoladzie
4
Każdy okrągły chleb posmarować migdałembutter (zostanie Ci trochę, zachowaj tosty na śniadanie).
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (około 3/4 Funta)
W Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
5
Umieścić wszystkie but1 chleb okrągły masło migdałowe bok w dół WPAN (na wierzchu skrawków), nakładając się lekko, aby utworzyć półkole.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło Migdałowe
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (około 3/4 Funta)
6
Miejsce lastround w centrum (chleb będzie pochodzić O3 / 4 " -1 " powyżej krawędzi patelni).
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (około 3/4 Funta)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
7
Polać chlebem równomiernie kremem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (około 3/4 Funta)
8
Posypać migdałami i cukrem surowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier Surowy
Crostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
9
Umieść patelnię tortową na dużej patelni do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
1 łyżka Naturalnego Smalcu
10
Wlać gorącą wodę do patelni do pieczenia comehalfway się boki patelni ciasto. Patelnię przykryć folią, lekko nakryć w razie potrzeby, aby nie dotykać chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (około 3/4 Funta)
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
1 łyżka Naturalnego Smalcu
Smażone Krewetki
11
Piec budyń do góry nie jiggleale centrum nie jest całkiem ustawione, 25-30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Czekoladzie
12
Usuń folię z patelni i zwiększ temperaturę owentu do 191°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
Smażone Krewetki, Obrane
13
Piec budyń, ażustard jest ustawiony w środku i na górze jestgolden brown i chrupiące, o 25 minutdłuższe.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Czekoladzie
14
Wyjmij patelnię z patelni do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
1 łyżka Naturalnego Smalcu
15
Letcool lekko. Pudding z pudrem w proszku. Pokroić w kliny.
16
Układamy na talerzach, polewamy sosem karmelowym i topujemy dolewką crème fraîche.