Migdałowo-Brzoskwiniowy Składany Tort Kawowy

Migdałowo-Brzoskwiniowy Składany Tort Kawowy
Migdałowo-brzoskwiniowy Składany tort kawowy może być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 393 kalorie. Na 90 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz brzoskwinie, migdały, proszek do pieczenia i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Tort Kawowy Składany Z Jagodami, Ciasto Kawowe Brzoskwiniowo-Migdałowe, oraz Ciasto kawowe brzoskwiniowo-jagodowe migdałowe z polewą cynamonową.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 191°. w średniej misce wymieszaj mąkę, sól, proszek do pieczenia, 2 łyżki cukru i śmietanę do ubijania tylko do wymieszania. Na lekko posypanej mąką powierzchni zagnieść ciasto 5 lub 6 razy, aż będzie gładkie. Na niepreparowanym dużym arkuszu ciastek z obręczą, naciśnij ciasto na 10-calową okrągłą, o grubości około 1/4 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Do BiciaKrem Do Bicia
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
Pliki CookiePliki Cookie
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
PiekarnikPiekarnik
2
W średniej misce, beat twarogu, 1/4 szklanki cukru i ekstraktu migdałów z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z MigdałówEkstrakt Z Migdałów
Serek śmietankowySerek śmietankowy
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Rozłóż mieszankę twarogu na cieście w ciągu 3 cali od krawędzi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
CiastoCiasto
4
Wycisnąć osuszone brzoskwinie ręcznikiem papierowym, aby usunąć wilgoć. W dużej misce, wrzucić brzoskwinie, 3 łyżki cukru i skrobi kukurydzianej. Ułóż brzoskwinie na mieszance z twarogiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
BrzoskwiniaBrzoskwinia
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
5
Posypać migdałami brzoskwinie. Fold 3-calowa krawędź ciasta nad nadzieniem, plisowanie w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
MigdałyMigdały
BrzoskwiniaBrzoskwinia
CiastoCiasto
6
Piec 30 do 35 minut lub aż ciasto będzie złoty kolor. Fajne 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Podawać ciepłe lub schłodzone.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia5
Magazyn