Migdałowe Kokosowe Czekoladowe Kulki Cookie
Migdałowo-Kokosowe czekoladowe kulki Cookie to bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 36 porcjami. Jedna porcja zawiera 90 kalorii, 2G białka, oraz 6G tłuszczu. Na 19 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz vanillan ekstrakt, sól, migdały, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. 37 osób uznało ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 34%. Spróbuj Czekoladowo-Kokosowe Ciasteczka Trufle {Mniam Mniam Kulki}, Chocolate chip Coconut cookie dough balls, oraz Kulki masła migdałowego z wiórkami kokosowymi i czekoladowymi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Wyłożyć blachę do pieczenia pergaminem.
W górnej połowie podwójnego kotła roztopić czekoladę i mleko skondensowane, często mieszając.
Wlać roztopioną mieszaninę czekolady na kokosa. Wymieszać wanilią i solą.
Dobrze wymieszać, aż kokosowy jest całkowicie pokryte. Upuść ciasto przez łyżeczki do herbaty na przygotowaną blachę do pieczenia. Wciśnij jeden cały migdał do góry każdego ciastka.
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 10 do 12 minut. Sprawdź na 8 minut, jak DNA mają tendencję do spalania łatwo.
Wyjąć z piekarnika i ostudzić.