Migdałowa Czekolada Gotowane Gruszki

Migdałowa Czekolada Gotowane Gruszki
Migdałowa czekolada gotowane gruszki jest bezglutenowe i bezmleczne przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 582 kalorie. Na 3,64 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz pieprz, anyż Gwiaździsty, liść laurowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia not so great spoonacular score of 36%. Spróbuj Migdałowy Szampan gotowane gruszki z migdałową bitą śmietaną, Gotowane gruszki w sosie migdałowym, oraz Gotowane gruszki z kremem migdałowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F. sok z cytryny i pomarańczy. W szerokim rondlu umieść sok, wino, wodę, miód, czarny pieprz, goździki, kardamon, anyż i liść laurowy. Obrane gruszki delikatnie włóż do płynu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
Scotch Bonnet Chile, PosiekaneScotch Bonnet Chile, Posiekane
Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)
1 łyżka Miodu, Plus Dodatkowa Ilość Do Skropienia1 łyżka Miodu, Plus Dodatkowa Ilość Do Skropienia
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
4 Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji4 Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Połówki Gruszek W SyropiePołówki Gruszek W Syropie
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Zrób koło pergaminu, który jest o 1/2 cala większy niż garnek i całkowicie pokryć powierzchnię papierem pergaminowym. Upewnij się, że gruszki są całkowicie zanurzone, ale nie dotykają dna garnka. Doprowadzić do wrzenia płyn i gruszki, a następnie zmniejszyć ogień do tuż poniżej gotować.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połówki Gruszek W SyropiePołówki Gruszek W Syropie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
3
Podczas gdy gruszki są kłusowania, migdały pieczone w piekarniku, aż złoty kolor brązowy, około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Crostini Z Czosnkiem, OpcjonalnieCrostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
Połówki Gruszek W SyropiePołówki Gruszek W Syropie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
4
Gotować gruszki do miękkości widlastej. Delikatnie przenieś gruszki do szklanej lub ceramicznej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połówki Gruszek W SyropiePołówki Gruszek W Syropie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Wlać tyle płynu kłusowniczego na gruszki, aby po prostu przykryć. Przykryć i przechowywać w lodówce do ostygnięcia, najlepiej na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połówki Gruszek W SyropiePołówki Gruszek W Syropie
6
Odcedzić pozostałą ciecz kłusowniczą i wrócić do rondla. Gotować na dużym ogniu, aż do uzyskania syropowej konsystencji lub syrop pokryje tylną część łyżki. Schłodzić, aż gruszki zostaną podane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połówki Gruszek W SyropiePołówki Gruszek W Syropie
2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
7
W podwójnym kotle rozpuść czekoladę, aż będzie gładka. Każdą schłodzoną gruszkę zanurzyć w roztopionej czekoladzie, a następnie zwinąć w pokrojone migdały.
Składniki, których będziesz potrzebować
Migdały W PlasterkachMigdały W Plasterkach
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Połówki Gruszek W SyropiePołówki Gruszek W Syropie
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej
8
Umieścić na pergaminie wyłożonej blachy do pieczenia i przechowywać w lodówce, aż czekolada jest ustawiona, około 30 protokół. Lekko skropić cieczą o zmniejszonym kłusownictwie i podawać w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia6
Magazyn