Mieszanka zieleni z dressingiem maślanym
Mieszanka zieleni z dressingiem maślanym może być tylko bezglutenowe i lakto ovo Wegetariańskie przepis, którego szukałeś. Ta przystawka ma 116 kalorii, 6G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Za 1,74 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 16 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka sera feta, pomidorów, ogórków i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 66%, który jest solidny. Zieloni Ze Smażonymi Ostrygami I Dressingiem Z Maślanki, Strąki grochu i zieleni, oraz Sałatka z kurczaka z grillowanym czosnkiem i maślanką z dressingiem maślano-Tahini są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
W dużej misce wrzuć warzywa, pomidory, ogórki, marchewkę i szalotkę z wystarczającą ilością sosu do pokrycia.
Na wierzch posyp pokrojonym w kostkę serem feta.
Wapno mikrofalowe przez około 30 sekund, aby uwolnić olejki eteryczne i odstawić do ostygnięcia.
Włącz blender i gdy jest uruchomiony, dodaj 1NA raz przez rurkę podającą pietruszkę, szczypiorek, koperek i czosnek i mieszaj razem, aż utworzy się gładka pasta. W tym momencie wapno powinno być wystarczająco chłodne, aby wycisnąć. Przy włączonym zasilaniu wyciśnij sok z limonki przez rurkę podającą blender, a następnie bardzo powoli dodawaj maślankę i gumę ksantanową, aż mieszanina zgęstnieje i pokryje grzbiet łyżki. Dostosuj przyprawę solą i pieprzem. Odstawić do lodówki, aż będzie potrzebna. (Po schłodzeniu dressing powinien przypominać coś w rodzaju majonezu.)