Beef and Rice Medley to bezglutenowe danie główne. Na 2,31 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 676 kalorii, 38g białka, oraz 36 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz ser mozzarella, mieloną paprykę, paprykę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 62%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Mieszanka wołowiny i dzikiego ryżu, Brokuły i brązowy ryż, oraz Rice Medley.
Instrukcje
1
Umieść mieloną wołowinę i cebulę na dużej, głębokiej patelni. Gotować na średnim ogniu, aż równomiernie zbrązowieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
2
Odcedzić nadmiar tłuszczu. Wymieszać z wodą i ryżem. Doprawić bulionem wołowym i czarnym pieprzem. Dusić 25 do 30 minut, lub do wchłonięcia wody. Wmieszać pokrojone w kostkę pomidory i zieloną paprykę. Dusić jeszcze 10 minut, aż zielony pieprz będzie miękki.
Składniki, których będziesz potrzebować
500 Gramów Premium Mięsa Wołowego
3 Szklanki Pokrojonego W Kostkę Chleba Owsianego Z Poprzedniego Dnia
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz