Ten bezglutenowy, bezmleczny i wegetariański przepis służy 8 i kosztuje $1.4 za porcję. Jedna porcja zawiera 225 kalorii, 4G białka, oraz 8G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz port, śródziemnomorskie liście laurowe, krzaczaste gałązki tymianku i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Cebula Agrodolce (cebula słodko-kwaśna), Sweet' n ' Sour Onions, oraz Sweet ' N Sour Onions dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Obierz cebulę i szalotki, usuwając pierwszą warstwę, jeśli wydaje się trudne, a jeśli Twoje płaty szalotki są szersze niż 2 w., połów je wzdłuż.
Składniki, których będziesz potrzebować
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
2
W dużym, szerokim garnku rozpuść 2 łyżki. masło z tymiankiem, laską i szałwią na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
2 Szklanki Ząbków Czosnku
1/2 Gałązki Rozmarynu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
3
Dodać cebulę i szalotkę i wymieszać do herbu. Doprawić kilkoma szczyptami soli i pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
4
Dodaj Porto, ocet, miód, rodzynki i wiśnie, a następnie wlej 2 szklanki wywaru. Gdy wszystko zaczęło się gotować, obniżyć ciepło, przykryć i gotować 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 (3 Uncje) Opakowania Biszkoptów
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
Port
5
Wymieszać cebulę i gotować, odkryte, aż ciecz zgęstnieje do syropowej glazury i cebuli i szalotki są miękkie, o 20 protokół. Przebić kilka większych kawałków czubkiem noża, aby upewnić się, że są miękkie. Jeśli nie wydają się wystarczająco miękkie, dodać trochę więcej bulionu, przykryć patelnię i gotować do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka
Przygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Owocowa W Paski Pomarańczowe
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
6
Cebulę wciągnąć do miski łyżką szczelinową.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny