Ten bezglutenowy, bezmleczny i wegetariański przepis służy 8 i kosztuje $1.4 za porcję. Jedna porcja zawiera 225 kalorii, 4G białka, oraz 8G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz port, śródziemnomorskie liście laurowe, krzaczaste gałązki tymianku i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Cebula Agrodolce (cebula słodko-kwaśna), Sweet' n ' Sour Onions, oraz Sweet ' N Sour Onions dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Obierz cebulę i szalotki, usuwając pierwszą warstwę, jeśli wydaje się trudne, a jeśli Twoje płaty szalotki są szersze niż 2 w., połów je wzdłuż.
Dodaj Porto, ocet, miód, rodzynki i wiśnie, a następnie wlej 2 szklanki wywaru. Gdy wszystko zaczęło się gotować, obniżyć ciepło, przykryć i gotować 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczenie Czekoladowych Loków
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Port
5
Wymieszać cebulę i gotować, odkryte, aż ciecz zgęstnieje do syropowej glazury i cebuli i szalotki są miękkie, o 20 protokół. Przebić kilka większych kawałków czubkiem noża, aby upewnić się, że są miękkie. Jeśli nie wydają się wystarczająco miękkie, dodać trochę więcej bulionu, przykryć patelnię i gotować do miękkości.