Mieszanka pieczonych warzyw korzeniowych
Mieszanka pieczonych warzyw korzeniowych wymaga około 1 godziny od początku do końca. Ten przepis służy 10 osobom. Ta przystawka zawiera 160 kalorii, 4 g białka i 3 g tłuszczu na porcję. Za 69 centów za porcję ten przepis pokrywa 13% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Udaj się do sklepu i kup maksymalnie 4 buraki, marchewkę, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli przestrzegasz diety bezglutenowej, bezmlecznej, lakto ovo-wegetariańskiej i całej 30. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 84%. Ten wynik jest znakomity. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać również takie przepisy, jak Mieszanka warzyw korzeniowych, Mieszanka warzyw korzeniowych i Mieszanka warzyw korzeniowych.
Instrukcje
Umieść marchewkę, czerwoną cebulę i ziemniaki w dwóch natłuszczonych 15-calowych pojemnikach. x 10 cali x 1-cal. blachy do pieczenia. W małej misce wymieszaj oliwę, sól i proszek czosnkowy.
Skrop równomiernie warzywami; wrzucić do płaszcza.
Buraki ułożyć na patelniach (nie mieszać).
Piec bez przykrycia w temperaturze 425°C przez 40–45 minut lub do momentu, aż warzywa będą miękkie.