Mieszanka Owocowa Pawłów
Mieszane owoce Pavlovas może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 10 i kosztuje 38 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 150 kalorii. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka cukru pudru, białka, cukru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Mieszanka Owocowa Pawłów, Mieszany Jagodowy Pawłów, oraz Brown Sugar Pavlovas z owocami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 66°. Linia 2 duże blachy do pieczenia z pergaminem. Używając miski o średnicy 3 cali lub formy pierścieniowej jako prowadnicy, śledź 5 okręgów na każdym arkuszu. Obróć papier, aby oznaczenia były na bottom.In duża metalowa miska, ubić białka do spienienia. Stopniowo ubijaj cukier, a następnie skrobię kukurydzianą. Dołącz termometr cukierków do miski i ustaw nad rondlem gotującej się wody. Kontynuuj ubijanie, aż termometr zarejestruje130.
Wyjąć miskę z ognia i, za pomocą miksera elektrycznego, ubić mieszaninę z umiarkowanie dużą prędkością, aż mieszanina ostygnie i utrzymuje sztywne szczyty, 5 do 7 minut.
Przełożyć do woreczka z dużą gwiazdką.
Zaczynając od środka i pracując spiralnie na zewnątrz, rura bezowa na 1 śledzone koło. Rura druga warstwa w pierścieniu wokół krawędzi, tworząc zewnętrzną ścianę. Wypełnij pozostałe okręgi w ten sam sposób.
Piec bezy do wyschnięcia na zewnątrz, ale nadal miękkie wewnątrz, około 3 godzin.
Przenieść patelnię do stojaka i ostudzić 5 minut. Bezy obrać z pergaminu i całkowicie schłodzić na stojaku. (Bezy mogą być wykonane z wyprzedzeniem i przechowywane w hermetycznym pojemniku w suchym, chłodnym miejscu do 2 tygodni lub zamrożone w hermetycznym pojemniku do 3 miesięcy.)
Za pomocą miksera elektrycznego ubijaj śmietanę, aż utworzą się sztywne szczyty.
W dużej misce, ubij śmietanę do uzyskania gładkiej konsystencji.
Ubij 1/3 bitej śmietany, aby rozjaśnić, a następnie złóż pozostałą bitą śmietanę.
W małym rondlu na umiarkowanym ogniu, doprowadzić do wrzenia glazury moreli, mieszając od czasu do czasu. Trzymaj ciepło.
Każdą bezę przełożyć na talerz i napełnić 3 łyżkami mieszanki kremu z ciasta. Kopiec owoców na wierzchu śmietany.
Umyj owoce szkliwem. Na talerzu łyżkę sosu malinowego, polać cukrem pudrem i podawać od razu.