Mieszanka Mięsa Meksykańskiego

Mieszanka Mięsa Meksykańskiego
Meksykańska mieszanka mięsa może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole receptury dania głównego. Ten przepis sprawia, że 9 porcji z 452 kalorie, 54g białka, oraz 21 g tłuszczu każdy. Na 3,03 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz sól, łagodną salsę, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest to dość drogie przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 67%. Podobne przepisy to Mexican Meat Loaf, Meksykańskie Bochenki Mięsne, oraz Mexican Meat Loaf.

Instrukcje

1
Umieść pieczenie i 1 szklankę wody w szybkowarze 6-litrowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
10 Ząbków Czosnku, Całych10 Ząbków Czosnku, Całych
2
Przykryj kuchenkę pokrywką i bezpiecznie uszczelnij; umieść kontrolę ciśnienia nad odpowietrznikiem i rurką. Gotować na dużym ogniu 8 do 10 minut lub aż kontrola ciśnienia skały szybko tam iz powrotem. Zmniejsz ogień do średnio-niskiego i gotuj 40 minut. (Kontrola ciśnienia będzie rock okazjonalnie.)
3
Usuń z ciepła; Uruchom zimną wodę nad kuchenką, aby zmniejszyć ciśnienie. Ostrożnie zdejmij pokrywkę, aby para wydostała się od Ciebie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon
4
Mięso odcedzić, rezerwując sok.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
5
Wlać sok do tłuszczu sitko; odstawić, aż tłuszcz wzrośnie do góry. Rezerwy soku; wyrzucić tłuszcz. Mięso lekko schłodzić i rozdrobnić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
6
Podsmażyć cebulę i zielone chiles w gorącym oleju w kuchence przez 1 minutę. Wymieszać zieloną salsę i kolejne 4 składniki. Gotować 1 minutę na średnim ogniu. Wymieszaj sok z mięsa i rozdrobnione mięso. Gotować 5 minut lub aż zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Split Grama Bengalskiego (chana Dal)2 łyżki Split Grama Bengalskiego (chana Dal)
Puszka) Salsa Verde W PuszkachPuszka) Salsa Verde W Puszkach
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
7
Podawać na bułkach kaiser z zieloną salsą, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kaiser BunKaiser Bun
Puszka) Salsa Verde W PuszkachPuszka) Salsa Verde W Puszkach
1
Wlać olej roślinny na głębokość 2 cali na dużej patelni; ciepło do 37
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Zmiękcz 30 tortilli kukurydzianych, 1 na raz, zanurzając w gorącym oleju przez 2 sekundy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tortilla KukurydzianaTortilla Kukurydziana
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
3
Osuszyć na ręcznikach papierowych.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
4
Miejsce 1 łyżka meksykańskiego mięsa
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
5
Wymieszać na dolnej połowie każdej tortilli, zwinąć szczelnie. Gotować, szew strony w dół, w gorącym oleju 2 minuty z każdej strony lub aż złoty.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Funta Cienko Pokrojonej Pieczonej Wołowiny3/4 Funta Cienko Pokrojonej Pieczonej Wołowiny
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
6
Osuszyć na ręczniku papierowym.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Burn Cottage Cashburn Pinot Noir z oceną 4.7 z 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 30 dolarów za butelkę.
Burn Cottage Cashburn Pinot Noir
Burn Cottage Cashburn Pinot Noir
Jasne aromatyczne kwiaty, cassis i czerwone owoce dopełniające pikantne i pikantne nuty. Podniebienie jest elastyczne i harmonijne, z ciekawymi warstwami i elementami umami, delikatną fakturą i pięknym zrównoważonym wykończeniem.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje9
Ocena Zdrowia30
Magazyn