Mieszanka cebuli i czosnku
Need a bezglutenowe, całe 30, i wegańskie przystawki? Mieszanka cebuli i czosnku może być znakomity przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 52 kalorie. Ten przepis służy 5. Na 19 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i podnieś ząbki czosnku, cebulę, olej roślinny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Mieszanka cebulowo-pieprzowa do bułek wołowych, Mieszanka do klopsików, klopsików lub hamburgerów, oraz Mieszanka Mięsna (Gotowanie Wsadowe) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Cebulę podsmażyć na gorącym oleju w 3 1/2-qt. rondel na średnim ogniu 8 minut lub do miękkości; dodać czosnek, i podsmażyć 2 protokół. Przechowywać w szczelnym pojemniku w lodówce do 5 dni.