Mieszane Zioła Pesto Penne
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur dania głównego, więc dać mieszane zioła Pesto Penne spróbować. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.47 za porcję. Jedna porcja zawiera 542 kalorie, 14g białka, oraz 25 g tłuszczu. 3 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz wykonane w pasty, ziemniaki russet, liście bazylii, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest świetny. Podobne przepisy to Mieszane Zioła Pesto Penne # CookingWithRachael, Mieszane Ziołowe Pesto, oraz Polenta Napoleon z mieszanym ziołowym Pesto.
Instrukcje
Bazylia, pietruszka, ser, mięta, orzeszki piniowe, tymianek, czosnek i sok z cytryny umieścić w robocie kuchennym i doprawić solą i pieprzem. Włącz procesor i dodaj EVOO w wolnym strumieniu, mieszając, aż utworzy się gęsty sos.
Przełożyć do dużej miski.
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia.
Dodać makaron i gotować przez 6 protokół.
Dodać ziemniaki i gotować przez 1 więcej minut.
Dodaj fasolki verts i gotować, aż makaron jest al dente, 2 do 3 więcej minut. Rezerwy 1 szklanka wody do gotowania i dodać go do pesto.
Odcedzić makaron, następnie dodać go do miski z pesto i wrzucić do herbu.