Mieszane warzywa z wędzoną szynką, Black-Eyed Peas, i pieczone-Red-Pepper Dressing

Mieszane zieleni z wędzoną szynką, Black-Eyed Peas, i pieczone-Red-Pepper Dressing może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć repertuar dania głównego. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 43g białka, 38 g tłuszczu, oraz w sumie 629 kalorii. Na 15,71 zł / porcja, ten przepis okładki 44% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka oliwy z oliwek, sól, warzywa sałatkowe i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć ocet balsamiczny można śledzić to danie główne z Chude Lody Truskawkowe jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Black-Eyed Peas z zieleniną i wędzonym Tofu, Black - Eyed Peas and Greens, oraz Noworoczne Black - Eyed Peas and Greens.
Instrukcje
Smażyć pieprz na płomień gazowy lub grill lub smażyć go, obracając szczypcami, aż zwęglone na całym, o 10 protokół. Gdy pieprz jest wystarczająco chłodny, aby obsłużyć, zdjąć skórę.
Usunąć łodygę, nasiona i żeberka.
Pokrój pieprz na kawałki.
W blenderze połącz pieczony pieprz, czosnek, ocet, olej, sól i czarny pieprz. Puree aż będzie gładkie.
W dużej misce, połączyć zieleninę z szynką i black-Eyed peas.
Podawać sałatkę z łyżką sos na górze.
Wariacja:: jeśli wolisz użyć mrożonego black-Eyed peas, ugotować je zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, odcedzić i ostudzić przed dodaniem ich do sałatki. Możesz też zastąpić czarną fasolę lub fasolę nerkową.
Rekomendacja wina: ta sałatka potrzebuje ostrej i szczerze owocowej czerwieni, aby kontrastować z dymnymi smakami. Beaujolais, łatwe do znalezienia i łatwiejsze do picia, jest idealnym wyborem.