Mieszane warzywa z pomidorkami koktajlowymi, kozim serem i ziołami
Mieszane warzywa z pomidorkami koktajlowymi, kozim serem i ziołami mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny, przyjazny dla fodmap i wegetariański przepis ma 156 kalorii, 6G białka, oraz 13g tłuszczu na porcję. Na 2,66 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz ocet sherry, pomidorki koktajlowe, kozi ser i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 44%, co jest solidne. Spróbuj Mieszane warzywa z kozim serem, Mieszane warzywa z kozim serem, oraz Mieszane Warzywa Z Kurczakiem, Kozim Serem I Orzechami Pekan dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W dużej misce, ubić ocet i oliwę z oliwek, aż dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Dodać zieleninę, zioła, pomidory i kozi ser i wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Kozi
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
Zieloni
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie