Mieszane owoce na tosty Angel Food Cake
Mieszane owoce na tosty Angel Food Cake może być dobrym przepisem, aby rozwinąć swoje pole receptury przystawki. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 129 kalorii. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 8 i kosztuje 1,02 zł za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jest idealny do Dzień Matki. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz napój żurawinowo-malinowy, ciasto z anielskim jedzeniem, cukier i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia not so awesome spoonacular score of 36%. Spróbuj Tosty Angel Food Cake, Francuski Tosty Angel Food Cake, oraz Angel Food Cake z prażonymi migdałami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć pierwsze 6 składników w dużej misce; przykryć i marynować mieszankę owoców 30 minut w lodówce, mieszając od czasu do czasu.
Umieść dużą patelnię nonstick lub patelnię Nonstick pokrytą sprayem do gotowania na średnim ogniu do gorąca. Ułóż plasterki ciasta Angel food w jednej warstwie na patelni i gotuj przez 2 minuty z każdej strony lub do momentu, gdy plasterki ciasta zostaną opiekane.
Umieść 1 plasterek ciasta na każdym z 8 talerzy, a każdy plasterek pokryj 3/4 szklanki marynowanej mieszanki owoców.
Skropić każdy kawałek ciasta z 1/4 szklanki sosu pomarańczowego kremu.
Polecane wino: Cream Sherry, Moscato Dasti, Port
Cream Sherry, Moscato d ' Asti i Port są doskonałym wyborem na ciasto. Częstą zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremowym sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Możesz spróbować NV Johnson Estate Cream Sherry. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 19 dolarów za butelkę.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Bardzo aromatyczny z nutami orzecha laskowego, wanilii i odrobiną dębu, a następnie słodkimi rodzynkami i odrobiną drożdży. Czyste trwałe wykończenie. Teraz dobrze, ale nagrodzi tych, którzy pozwolą mu się starzeć"". Ulubiony napój przed posiłkiem. Rozważ to z orzechami przed obiadem jako aperitif lub po kolacji z deserem, zwłaszcza czekoladkami i deserami na bazie owoców. Również wspaniałe w chłodne popołudnia, podawane z biszkoptami do kąpieli w ""włoskim stylu"". "