Mieszane gotowane mięso z zielonym sosem i marmoladą pomidorową: Bollito Misto con Salsa Verde e Friggone

Mieszane gotowane mięso z zielonym sosem i marmoladą pomidorową: Bollito Misto con Salsa Verde e Friggone
Nigdy nie można mieć zbyt wiele meksykańskich przepisów, więc dać mieszane gotowane mięso z zielonym sosem i Marmolada pomidorowa: Bollito Misto con Salsa Verde e Friggone spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i cały 30 przepis ma 1175 kalorii, 89g białka, oraz 82g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8 i kosztuje $5.01 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz kości cielęce, jajko na twardo, ocet winny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia świetny spoonacular wynik 93%. Spróbuj Bollito Misto, Bollito Misto, oraz Zielone Pomidory Salsa Verde (Fun Food Friday) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść język, mostek wołowy i policzki wołowe w dużym garnku do zupy, przykryj zimnym brodem, dodaj ocet i zagotuj. Obniżyć ogień do wysokiej dusić i gotować przez 45 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mostek WołowyMostek Wołowy
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
1/4 Szklanki Posiekanej Zielonej Cebulki (tylko Biała Porcja)1/4 Szklanki Posiekanej Zielonej Cebulki (tylko Biała Porcja)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
2
Dodać kiełbaski i kapon i doprowadzić do wrzenia, obniżyć ogień do wysokiej dusić, i gotować pod przykryciem przez 30 minut, uzupełniając wodą w razie potrzeby zachować całe mięso pokryte.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
Dodatkowe Pestki Słonecznika (opcjonalnie)Dodatkowe Pestki Słonecznika (opcjonalnie)
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
3
Aby zrobić salsa verde, umieścić pietruszkę, anchois, kapary, jajko na twardo, kornichony, ocet winny, sól i pieprz w robocie kuchennym i zmiksować na gładką masę, około 1 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Winny BiałyOcet Winny Biały
Ciastka CielęceCiastka Cielęce
Puszka) Salsa Verde W PuszkachPuszka) Salsa Verde W Puszkach
KorniszonyKorniszony
Starty Parmezan, Do PodaniaStarty Parmezan, Do Podania
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1 Szklanka Złotych Rodzynek, Grubo Zmielonych1 Szklanka Złotych Rodzynek, Grubo Zmielonych
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
4
Usuń mięso z bulionu i służyć niektóre z bulionu, Salsa verde, i friggone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka) Salsa Verde W PuszkachPuszka) Salsa Verde W Puszkach
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
5
Wołowinę, kości, język, kawałki kurczaka, cebulę, marchewkę i seler umieścić w dużym garnku do zupy, przykryć wodą i doprowadzić prawie do wrzenia, bardzo powoli. Zmniejsz ogień, aby gotować na wolnym ogniu, zanim mieszanina się zagotuje i pozwól gotować przez 4 godziny, odtłuszczając pianę i nadmiar tłuszczu, który unosi się na powierzchnię. Po 4 godzinach wyjąć z ognia, przecedzić ciecz dwukrotnie, najpierw przez stożkowe sito, a następnie przez gazę i pozostawić do ostygnięcia. Przechowywać w lodówce zapasów w małych pojemnikach do tygodnia lub zamrażać do miesiąca.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chipsy Tortilla O Smaku LimonkiChipsy Tortilla O Smaku Limonki
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Cienko Pokrojony, Ugotowany Indyk, PoszarpanyCienko Pokrojony, Ugotowany Indyk, Poszarpany
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Dodatkowe Pestki Słonecznika (opcjonalnie)Dodatkowe Pestki Słonecznika (opcjonalnie)
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
1/4 Szklanki Posiekanej Zielonej Cebulki (tylko Biała Porcja)1/4 Szklanki Posiekanej Zielonej Cebulki (tylko Biała Porcja)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa WodaDodatkowa Woda
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
6
W dużym rondlu o grubym dnie połącz cebulę, pomidory i olej i gotuj na średnim ogniu, pod przykryciem, przez 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Cienko Pokrojony, Ugotowany Indyk, PoszarpanyCienko Pokrojony, Ugotowany Indyk, Poszarpany
Oliwki Pokrojone Na ćwiartkiOliwki Pokrojone Na ćwiartki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
5 Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki Wielkości Kęsa5 Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki Wielkości Kęsa
7
Zdjąć z ognia i wymieszać z octem, solą i pieprzem, do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jedno wino można spróbować Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 45 dolarów.
Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir
Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir
Winnica Fiddlestix 2016 Pinot Noir charakteryzuje się fioletowymi i jagodowymi właściwościami, wraz z ziemią, nutami czarnej herbaty i długim dymem.Wegańskie
TrudnośćŚredni
Gotowe W10 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia68
Magazyn