Mieszana Zupa Strączkowa

Mieszana Zupa Strączkowa
Mieszana zupa strączkowa jest bez glutenu i bez nabiału przepis z 14 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera około 11g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 181 kalorii. Na 84 centy za porcję, ten przepis okładki 12% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jest idealny do Jesień. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Najlepiej sprawdza się jako zupa i robi się ją w około 1 godzina i 15 minut. Mieszanka soczewicy, selera, marchwi i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest ona dostarczana przez Taste Of Home. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 40%. Ten wynik nie jest tak super. Spróbuj Legume my Shepherd ' s Pie, Sałatka z warzyw strączkowych faszerowana papryką, oraz Mieszana Zupa Jarzynowa podobnych receptur.

Instrukcje

1
W holenderskim piekarniku gotujemy boczek, aż będzie chrupiący; odcedzamy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Porwane świeże Liście PietruszkiPorwane świeże Liście Pietruszki
2
Dodaj pozostałe składniki i zagotuj. Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 1 do 1-1 / 2 godzin lub aż soczewica i groszek będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
SoczewicaSoczewica
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje14
Ocena Zdrowia6
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn