Mieszana Zielona sałatka z suszonymi śliwkami i prażonymi orzechami pekan

Need a jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przystawka? Mieszana Zielona sałatka z suszonymi śliwkami i tostami Pekan może być doskonałym przepisem do wypróbowania. Na 1,78 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 388 kalorii, 4G białka, oraz 17g tłuszczu każdy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz pod ręką sałatę rzymską, szalotki, miód i kilka innych składników, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Mieszana Zielona sałatka z pomarańczami, suszoną żurawiną i orzechami pekan, Tagine wołowy z suszonymi śliwkami i prażonymi migdałami, oraz Mieszana Zielona sałatka z pestkami granatu, Fetanem i orzechami pekan dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby przygotować dressing, połączyć ocet sherry, miód i musztardę Dijon w małej misce; wymieszać trzepaczką. Stopniowo dodawać oliwę z oliwek, mieszając trzepaczką do wymieszania.
Dodać szalotki, sól i świeżo zmielony czarny pieprz; odstawić.
Połącz escarole i sałatę rzymską w dużej misce.
Dodaj śliwki i orzechy pekan, i dobrze wrzucić.
Wlać vinaigrette na sałatkę; wrzucić delikatnie do herbu.