Mieszana Tarka Z Warzyw Korzeniowych
Need a bezglutenowe i wegetariańskie przystawki? Mieszane warzywa korzeniowe Gratin może być super przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 253 kalorie. Na 68 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny. Ten przepis z cookstr.com ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i podnieś czosnek, sól, korzeń selera i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Tarka Z Warzyw Korzeniowych, Tarka Korzeniowo-Warzywna, oraz Tarka Z Warzyw Korzeniowych dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do temperatury 177° (180C). Masło danie zapiekane; nakładając plastry, warstwa pasternak, ziemniak, i korzeń selera.
Śmietanę, mleko, czosnek i gałkę muszkatołową wymieszać, doprawić solą i pieprzem.
Piec przez 1 godzinę, lub do miękkości i złoty.
Odstawić 5 minut, a następnie podawać na gorąco.
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;