Mieszana Sałatka Ze Świeżych Owoców
Mieszana sałatka ze świeżych owoców może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 231 kalorii, 1G białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Na 97 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz mak, winogrona, ananasa i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Mieszane świeże owoce z limonką i imbirem, Sałatka Owocowa Mieszana, oraz Mieszana Sałatka Owocowo-Warzywna.
Instrukcje
W szczelnie przykrytym słoiku lub pojemniku wstrząsnąć składnikami dressingu.
Ananasa pokroić wzdłuż na ćwiartki.
Odciąć skórkę i rdzeń, usuwając wszelkie oczy lub plamy pozostawione ze skórki.
Pokrój ananasa na około 1-calowe kawałki, aby uzyskać 4 filiżanki.
Pomarańczę obrać nożem do parkowania.
Wytnij wzdłuż błony po obu stronach jednej pomarańczowej sekcji.
Usuń tę sekcję i kontynuuj z resztą pomarańczy.
Umyć winogrona i przeciąć na pół.
Pokrój nieobrane jabłko na ćwiartki, usuń rdzeń i nasiona.
Pokrój każdą ćwiartkę na 1-calowe kawałki.
Ponownie wstrząsnąć dressingiem, aby wymieszać składniki. W dużej szklanej lub plastikowej misce wymieszaj owoce i opatrunek. Przykryć; przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do podania. Pozostałą sałatkę przechowywać w lodówce.