Mieszany Ragout z grzybami to bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie przepis z 45 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 29 kalorii. Na 57 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka ząbków czosnku, złote rodzynki, harissa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia not so awesome spoonacular score of 24%. Podobne przepisy to Mieszana Ragout Z Grzybami, Ragout Z Grzybami, oraz ragout z grzybami.
Instrukcje
1
Na dużej patelni podgrzać 2 łyżki oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Dodać shiitake i doprawić solą i pieprzem. Przykryć i gotować na umiarkowanym ogniu, mieszając, aż do miękkości i zaczyna brązowieć, o 7 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
3
Przenieść do miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Podgrzać 1 łyżkę oleju na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Dodać wymieszane grzyby i gotować na umiarkowanie wysokim ogniu, aż jakakolwiek ciecz odparuje i grzyby zaczynają brązowieć, 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby Mieszane
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
6
Dodać cebulę i pozostałą 1 łyżkę oleju; doprawić solą i pieprzem. Przykryć i gotować na umiarkowanym ogniu, mieszając, aż cebula zmięknie, 5 protokół.