Mieszana Paella z owoców morza z kiełbasą i różową fasolą
Przepis mieszane owoce morza Paella z kiełbasą i różową fasolą jest gotowy w około 25 minut i zdecydowanie jest ogromnym bezglutenowe i bezmleczne opcja dla miłośników europejskiej żywności. Na 4,16 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 4. Jedna porcja zawiera 493 kalorie, 45g białka, oraz 5G tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz oregano, pomidory z puszki, liście pietruszki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć szybkiego gotowania białego ryżu można śledzić to danie główne z Budyń Ryżowy Pieczony jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 83%, co jest doskonałe. Podobne przepisy to Paella dla czterech osób; wspaniały Hiszpański gulasz z owoców morza, Proste owoce morza i kiełbasa Paella, oraz Patelnia Paella Mixta (Paella z owocami morza i mięsem).
Instrukcje
1
Ugotuj ryż zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
2
Tymczasem, w dużym rondlu, połączyć łososia, krewetki, kiełbasa, pomidory, fasola, papryka, oregano, i szafran, ustawić na średnim ogniu, i doprowadzić do duszenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Szafran
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
Majonez I Więcej, W Razie Potrzeby
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Dodatki (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
3
Niech dusić, aż krewetki są jasnoróżowe i gotowane przez, o 5 protokół. Wymieszać ugotowany ryż i gotować przez 2 minuty do ogrzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ryż Gotowany
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
4
Zdjąć z ognia, wymieszać natkę pietruszki, doprawić do smaku solą i pieprzem i podawać.
Tempranillo, Albarino i Grenache to moje najlepsze propozycje dla hiszpańskiego. Łącząc wino z daniami kuchni hiszpańskiej, dlaczego nie kierować się zasadą "co rośnie razem idzie razem"? Polecamy albariño do białego wina i garnachan i tempranillo do czerwonego. Abadia Retuerta Pago Negralada Tempranillo z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 123 dolarów za butelkę.