Mielony arbuz i Lemon Ice Pops

Mielony arbuz i Lemon Ice Pops
Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 81 kalorii. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 8 i kosztuje 30 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz arbuza, cukier, sok z limonki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Lato będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 17%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Arbuz Miętowy Cytrynowo-Limonkowy Agua Fresca, Cold Brew Coffee Latte Ice Pops, oraz Mielone Lody Arbuzowe.

Instrukcje

1
Aby przygotować warstwę arbuza, połącz 1/4 szklanki cukru i 1/4 szklanki wody w małym rondlu na średnim ogniu. Doprowadzić do wrzenia; gotować 30 sekund, mieszając, aż cukier się rozpuści. Wymieszać z miętą; przykryć i odstawić 30 minut. Przecedzić przez sito do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
ArbuzArbuz
CukierCukier
WodaWoda
MiętaMięta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
SitoSito
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Umieścić arbuza w blenderze; proces do gładkiej. Przecedzić puree przez sito do miski z syropem miętowym; nacisnąć tylną łyżką, aby wycisnąć sok. Wyrzucić ciała stałe. Wymieszać z sokiem z limonki; przykryć i schłodzić 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z LimonkiSok Z Limonki
ArbuzArbuz
SyropSyrop
SokSok
MiętaMięta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
SitoSito
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Wlać około 2 1/2 mieszanki arbuza na łyżki stołowe do każdej z 8 form lodu pop. Zamrozić 1 1/2 godziny lub aż prawie zestaw. Ułóż 1 drewniany patyk w mieszaninie, uważając, aby nie przebić się na dno formy. Wróć do zamrażarki. Zamrozić 1 godzinę lub do zamrożenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
ArbuzArbuz
LódLód
Mieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormickMieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormick
4
Aby przygotować warstwę cytryny, Połącz 6 łyżek cukru i 1/2 szklanki wody w małym rondlu na średnim ogniu. Doprowadzić do wrzenia; gotować 30 sekund, mieszając, aż cukier się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
CytrynaCytryna
CukierCukier
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
5
Wlać do miski, wymieszać z sokiem z cytryny, sokiem pomarańczowym i ekstraktem. Schłodzić 15 minut; przykryć i schłodzić co najmniej 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok PomarańczowySok Pomarańczowy
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
EkstraktEkstrakt
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
6
Usuń formy z zamrażarki.
7
Wlać około 3 łyżki mieszanki cytryny na zamrożonej mieszaniny arbuza w każdej formy. Zamrażać 2 godziny lub do całkowitego zamrożenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
ArbuzArbuz
CytrynaCytryna
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
OkazjeLetnie
Magazyn