Mielone Prosciutto i Melon

Mielone Prosciutto i Melon
Mielona Prosciutto i Melon może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 83 kalorie, 2G białka, oraz 6G tłuszczu. Na 57 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz kantalupę, prosciutto, musujący sok winogronowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 8%, co jest improwizowalne. Spróbuj Melon z miętowym dipem limonkowym, Miętowa Sałatka Z Melona, oraz Zupa z melona ogórkowego z Mascarpone dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połączyć pierwsze 4 składniki w dużej misce, podrzucając delikatnie do herbu. Przykryć i schłodzić 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Usuń kantalupę, zastrzegając marynatę. Zawiń kawałki kantalupy prosciutto; zabezpiecz każdy drewnianym kilofem.
Składniki, których będziesz potrzebować
KantalupaKantalupa
ProsciuttoProsciutto
1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
3
Podawać z marynatą do zanurzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia0
Magazyn