Mielona zupa wołowo-warzywna

Mielona zupa wołowo-warzywna jest bez glutenu i bez nabiału przepis z 16 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 27g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 316 kalorii. Na 2,05 zł za porcję, ten przepis okładki 28% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 4 osoby były pod wrażeniem tej receptury. Jest idealny do Jesień. Mieszanka marchwi, fasoli, fasoli i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Niewiele osób lubi to danie główne. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 78%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Zupa Warzywna Z Mielonej Wołowiny, Zupa Warzywna Z Mielonej Wołowiny, oraz Pikantna mielona zupa wołowo-warzywna podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać oliwę z oliwek w dużym garnku na średnim ogniu. Gotować i mieszać cebulę, seler i marchew do miękkości, 6 do 8 minut. Czosnek wymieszać z mieszaniną cebuli; gotować, mieszając, aż pachną, około 1 minuty.
Podgrzej dużą patelnię na średnim ogniu. Gotować i mieszać mieloną wołowinę partiami w gorącej patelni, aż rumiane i kruche, 5 do 10 minut.
Przełóż rumianą wołowinę do mieszanki cebulowej w dużym garnku za pomocą łyżeczki szczelinowej.
Rozgrzać mieszankę cebulowo-wołową na średnim ogniu. Wymieszaj sok warzywny, bulion wołowy, pomidory, włoską przyprawę, bulion wołowy, tymianek, pieprz cayenne, sól i czarny pieprz w mieszankę wołową. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień do niskiej, przykryć i gotować na wolnym ogniu, aby zmiksować smaki, co najmniej 1 godzinę.
Wymieszaj kukurydzę, fasolę nerkową, fasolę cannellini, fasolę great Northern, zieloną fasolę, groszek, fasolę lima i okrę w mieszankę wołową; doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ciepło do niskiego i gotować na wolnym ogniu, aż się podgrzeje, około 10 minut.