Mielona wołowina i grzyby Carbonara może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Na 1,75 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 6. Jedna porcja zawiera 572 kalorie, 28g białka, oraz 30 g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz śmietanę, grzyby, pietruszkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Ten przepis z BettyCrocker.com ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Łatwa patelnia z pieczarkami i mieloną wołowiną, Zapiekanka z makaronem mielonym wołowo-grzybowym Kittencal, oraz Azjatycka Mielona Wołowina, Pieczarki I Brokuły Sałata Kubki dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W 4-ćwiartowym holenderskim piekarniku gotuj i odcedzaj spaghetti zgodnie z zaleceniami na opakowaniu. Spaghetti opłukać i wrócić do holenderskiego piekarnika; przykryć do ogrzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Liście Mięty, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec Holenderski
2
Tymczasem, w 10-calowej patelni, gotować boczek na średnim ogniu 8 do 9 minut, obracając od czasu do czasu, aż ostry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Boczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
3
Usuń boczek z patelni, pozostawiając kapiele na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Boczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
4
Odcedzić boczek na ręczniku papierowym. Pokruszony bekon.
Składniki, których będziesz potrzebować
Boczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki Papierowe
5
W tej samej patelni, gotować wołowinę, grzyby, cebula, czosnek, sól i pieprz na średnim ogniu 5 do 7 minut, często mieszając, aż wołowina jest dokładnie gotowane; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Grzyby
Czosnek
Cebula
Wołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
6
Śmietanę polać gotowanym spaghetti w holenderskim piekarniku. Gotować na średnim ogniu od 1 do 2 minut, stale mieszając, aż będzie gorąco.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowane Spaghetti
Krem Do Bicia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec Holenderski
7
Do mieszanki spaghetti dodajemy wołowinę, bekon i jajka. Zmniejszyć ciepło do średniego. Gotować od 2 do 3 minut, ciągle rzucając mieszaninę, aż spaghetti będzie dobrze pokryte. Wymieszać z serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Liście Mięty, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji