Mielona Wołowina Wellington

Mielona Wołowina Wellington
Mielona wołowina Wellington może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 2 i kosztuje $2.23 za porcję. Jedna porcja zawiera 662 kalorie, 26g białka, oraz 50 g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 55 minut. Udaj się do sklepu i odbierz mieloną wołowinę, sól, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni szkockiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Beef Wellington, Beef Wellington, oraz Beef Wellington.

Instrukcje

1
W rondlu podsmażamy grzyby na maśle, aż zmiękną. Wymieszać z mąką i 1/8 łyżeczki pieprzu do wymieszania. Stopniowo dodawać krem. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 2 minuty lub aż zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
MasłoMasło
PieprzPieprz
KremKrem
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Zdjąć z ognia i odstawić.
3
W misce połącz żółtko, cebulę, 2 łyżki sosu grzybowego, sól i pozostały pieprz. Pokruszyć wołowinę na mieszaninie i dobrze wymieszać. Kształt na dwa bochenki. Oddzielić ciasto półksiężycowe na dwa prostokąty na blasze do pieczenia. Perforacje uszczelek.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółtko Jajażółtko Jaja
GrzybyGrzyby
PieprzPieprz
CiastoCiasto
CebulaCebula
SOSSOS
WołowinaWołowina
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Umieść Meat loaf na każdym prostokącie. Połącz krawędzie i szczyp do uszczelnienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
5
Piec w temperaturze 350° przez 24-28 minut lub do momentu włożenia termometru do mięsa do bochenka o temperaturze 160°.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
PiekarnikPiekarnik
6
Tymczasem ciepły pozostały sos na małym ogniu; wymieszać pietruszkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-naćPietruszka-nać
SOSSOS
7
SOS podawać z kaloszami.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia6
Magazyn