Mielona Wołowina Wellington
Mielona wołowina Wellington może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 2 i kosztuje $2.23 za porcję. Jedna porcja zawiera 662 kalorie, 26g białka, oraz 50 g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 55 minut. Udaj się do sklepu i odbierz mieloną wołowinę, sól, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni szkockiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Beef Wellington, Beef Wellington, oraz Beef Wellington.
Instrukcje
W rondlu podsmażamy grzyby na maśle, aż zmiękną. Wymieszać z mąką i 1/8 łyżeczki pieprzu do wymieszania. Stopniowo dodawać krem. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 2 minuty lub aż zgęstnieje.
Zdjąć z ognia i odstawić.
W misce połącz żółtko, cebulę, 2 łyżki sosu grzybowego, sól i pozostały pieprz. Pokruszyć wołowinę na mieszaninie i dobrze wymieszać. Kształt na dwa bochenki. Oddzielić ciasto półksiężycowe na dwa prostokąty na blasze do pieczenia. Perforacje uszczelek.
Umieść Meat loaf na każdym prostokącie. Połącz krawędzie i szczyp do uszczelnienia.
Piec w temperaturze 350° przez 24-28 minut lub do momentu włożenia termometru do mięsa do bochenka o temperaturze 160°.
Tymczasem ciepły pozostały sos na małym ogniu; wymieszać pietruszkę.