Mielona wołowina Wellington może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 2 i kosztuje $2.23 za porcję. Jedna porcja zawiera 662 kalorie, 26g białka, oraz 50 g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 55 minut. Udaj się do sklepu i odbierz mieloną wołowinę, sól, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni szkockiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Beef Wellington, Beef Wellington, oraz Beef Wellington.
Instrukcje
1
W rondlu podsmażamy grzyby na maśle, aż zmiękną. Wymieszać z mąką i 1/8 łyżeczki pieprzu do wymieszania. Stopniowo dodawać krem. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 2 minuty lub aż zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby
Masło
Pieprz
Krem
Mąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
2
Zdjąć z ognia i odstawić.
3
W misce połącz żółtko, cebulę, 2 łyżki sosu grzybowego, sól i pozostały pieprz. Pokruszyć wołowinę na mieszaninie i dobrze wymieszać. Kształt na dwa bochenki. Oddzielić ciasto półksiężycowe na dwa prostokąty na blasze do pieczenia. Perforacje uszczelek.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółtko Jaja
Grzyby
Pieprz
Ciasto
Cebula
SOS
Wołowina
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Umieść Meat loaf na każdym prostokącie. Połącz krawędzie i szczyp do uszczelnienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mięso
5
Piec w temperaturze 350° przez 24-28 minut lub do momentu włożenia termometru do mięsa do bochenka o temperaturze 160°.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr Kuchenny
Piekarnik
6
Tymczasem ciepły pozostały sos na małym ogniu; wymieszać pietruszkę.