Mielona Wołowina Stroganoff

Mielona Wołowina Stroganoff
Mielona wołowina Stroganoff może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 5 i kosztuje $2.7 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 28g białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 531 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać sos wołowy, krem karton, sól czosnkowa, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć krem można śledzić to danie główne z Lody Jagodowe jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Niewiele osób lubiło to Wschodnioeuropejskie danie. Z łyżeczką wynik 54%, to danie jest solidne. Spróbuj Mielona Wołowina Stroganoff, Easy Beef Stroganoff-Wersja Z Mieloną Wołowiną, oraz Jedna Patelnia Mielonej Wołowiny Stroganoff dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przygotuj makaron zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, pomijając sól i tłuszcz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
2
Podczas makaron gotować, gotować mięso, zielona cebula i grzyby w dużej patelni nonstick, aż mięso jest rumiane, mieszając, aż kruszy; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Powrót mieszaniny mięsa na patelni; dodać sos i dalej 3 składniki, dobrze mieszając. Gotować na średnim ogniu 3 do 5 minut lub aż do całkowitego ogrzania. W razie potrzeby wymieszać z sherry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Podawać na odsączonym makaronem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
TrudnośćŁatwy
Gotowe W14 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia12
Magazyn