Mielona Wołowina Sos Marsala

Mielona Wołowina Sos Marsala
Mielona wołowina sos Marsala może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru napojów. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 21g białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 431 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.87 za porcję. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Mieszanka sherry, pieczarki, mielonej wołowiny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. 3 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 41%. Spróbuj Wołowina En Croute Z Sosem Marsala, Polędwica Wołowa Z Mięsem Pieprzowym W Sosie Portobello-Marsala, oraz Buitoni Chicken Marsala Ravioli z sosem pieczarkowym Marsala Cream dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Gotować mieloną wołowinę z czosnkiem i grzybami na dużej patelni na dużym ogniu, aż Nie różowy pozostaje, o 10 protokół; nie drenować.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2
Dodać mąkę i nadal gotować przez pięć minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
3
Wlać wino Marsala, sherry i wodę. Wymieszać i doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień do niskiej i gotować pod przykryciem przez 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciężka śmietana Plus 1/3 Szklanki Ciężkiej śmietany, SchłodzonejCiężka śmietana Plus 1/3 Szklanki Ciężkiej śmietany, Schłodzonej
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
4
Podawać na makaronie do wyboru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia6
Rodzaje PotrawSos
Magazyn