Mielona Wołowina Sos Marsala
Mielona wołowina sos Marsala może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru napojów. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 21g białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 431 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.87 za porcję. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Mieszanka sherry, pieczarki, mielonej wołowiny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. 3 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 41%. Spróbuj Wołowina En Croute Z Sosem Marsala, Polędwica Wołowa Z Mięsem Pieprzowym W Sosie Portobello-Marsala, oraz Buitoni Chicken Marsala Ravioli z sosem pieczarkowym Marsala Cream dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotować mieloną wołowinę z czosnkiem i grzybami na dużej patelni na dużym ogniu, aż Nie różowy pozostaje, o 10 protokół; nie drenować.
Dodać mąkę i nadal gotować przez pięć minut.
Wlać wino Marsala, sherry i wodę. Wymieszać i doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień do niskiej i gotować pod przykryciem przez 10 minut.
Podawać na makaronie do wyboru.