Mielona Wołowina Po Meksykańsku
Mielona wołowina w stylu meksykańskim może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pudełko z przepisem na danie główne. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.95 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 33g białka, 36 g tłuszczu, oraz w sumie 650 kalorii. Kilka osób naprawdę lubiło to meksykańskie danie. Jeśli masz paprykę, zieloną cebulę, pomidora i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 46 osób uznało ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 80%, co jest solidne. Spróbuj Meksykańska zapiekanka z dynią i mieloną wołowiną, Wołowina Mielona Po Włosku, oraz Mielona Wołowina Po Tajsku dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej patelni nonstick, gotować i mieszać mieloną wołowinę, aż zbrązowieje.
Odcedzić nadmiar tłuszczu.
Wymieszać z salsą i wodą. Dusić przez 10 minut.
Tymczasem makaron gotować we wrzącej wodzie, aż al dente.
Wymieszać z zielonym pieprzem i cebulą, i kontynuować gotowanie, aż warzywa będą chrupiące / miękkie. Wymieszać z makaronem i kwaśną śmietaną.
Posypać startym serem na wierzchu i przykryć patelnię, aż ser się rozpuści.
Na wierzch posypać pokrojonymi pomidorami i podawać.