Mielona wołowina pasterska
Mielona wołowina pasterska wymaga z grubsza 1 godzina od początku do końca. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.8 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i cały 30 przepis ma 291 kalorii, 30g białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz fasolę, jajko, ziemniaki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 66%, co jest dobre. Spróbuj Mielona wołowina pasterska, Paleo Shepherd ' s Pie, oraz Ciasto pasterskie z indyka mielonego dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Płaszcz 2 quart danie zapiekanki z gotowania sprayu.
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu. Cebulę gotować na oleju przez 5 minut, często mieszając. Wymieszać z mieloną wołowiną i bazylią, gotować i mieszać jeszcze przez 5 minut.
Wymieszać w czosnku, fasolka szparagowa, i pomidory, i gotować na wolnym ogniu przez 5 protokół.
Przenieść mieszaninę wołowiny do przygotowanego dania.
W misce wymieszać tłuczone ziemniaki, jajko i wodę.
Rozprowadzić równomiernie na mieszaninie mięsa.
Piec w nagrzanym piekarniku przez 15 do 20 minut, lub aż ziemniaki zaczną brązowieć na wierzchu.
Posypać serem i kontynuować gotowanie przez 5 minut.