Mielona wołowina pasterska
Mielona wołowina pasterska wymaga ok. 1 godzina od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 319 kalorii, 31g białka, oraz 13g tłuszczu każdy. Na 1,87 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 349 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Udaj się do sklepu i odebrać bazylii, ziemniaki, czosnek, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest znakomity. Podobne przepisy to Mielona wołowina pasterska, Paleo Shepherd ' s Pie, oraz Ciasto pasterskie z indyka mielonego.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Płaszcz 2 quart danie zapiekanki z gotowania sprayu.
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu. Cebulę gotować na oleju przez 5 minut, często mieszając. Wymieszać z mieloną wołowiną i bazylią, gotować i mieszać jeszcze przez 5 minut.
Wymieszać w czosnku, fasolka szparagowa, i pomidory, i gotować na wolnym ogniu przez 5 protokół.
Przenieść mieszaninę wołowiny do przygotowanego dania.
W misce wymieszać tłuczone ziemniaki, jajko i wodę.
Rozprowadzić równomiernie na mieszaninie mięsa.
Piec w nagrzanym piekarniku przez 15 do 20 minut, lub aż ziemniaki zaczną brązowieć na wierzchu.
Posypać serem i kontynuować gotowanie przez 5 minut.