Miecznik z pomidorami i kaparami

Miecznik z pomidorami i kaparami
Miecznik z pomidorami i kaparami to bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie przepis z 4 porcjami. Na $7.79 za porcję, ten przepis okładki 42% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 597 kalorii, 59G białka, oraz 33g tłuszczu. 72 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 57 minut. Jeśli masz masło, wino, cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć niesolone masło można śledzić to danie główne z Pudding Czekoladowy Z Mleka Migdałowego jako deser. Sprawdza się jako danie główne. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 94%, co jest świetne. Spróbuj Miecznik z pomidorami i kaparami, Miecznik z pomidorami i kaparami, oraz Penne Z Miecznikiem, Pomidorami, Oliwkami I Kaparami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Do sosu, gotować cebulę i koper włoski w oleju w dużej patelni saute na średnim ogniu przez 10 minut, aż warzywa będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
Koper WłoskiKoper Włoski
CebulaCebula
SOSSOS
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Dodać czosnek i gotować przez 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
4
Dodać odsączone pomidory, rozbijając je na patelni widelcem, Plus sól i pieprz. Dusić na małym ogniu przez 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
PomidorPomidor
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Dodaj bulion z kurczaka i białe wino i gotuj na wolnym ogniu przez 10 minut, aby zmniejszyć płyn.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rosół Z KurczakaRosół Z Kurczaka
Wino BiałeWino Białe
6
Dodaj bazylii, kapary, i masło i gotować przez 1 minutę więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
KaparyKapary
BazyliaBazylia
7
Przygotuj grill z gorącymi węglami.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
8
Miecznik posmarować oliwą z oliwek, posypać solą i pieprzem. Grilluj na dużym ogniu przez 5 minut z każdej strony, aż środek nie będzie już surowy. Nie przegotować.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
MiecznikMiecznik
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
9
Umieść sos na dnie talerza, ułóż miecznik na górze i udekoruj liśćmi bazylii.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Bazyliaświeża Bazylia
MiecznikMiecznik
SOSSOS
10
Podawać na gorąco lub w temperaturze pokojowej.

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Menage a Trois Limelight Pinot Grigio. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 11 dolarów.
Menage a Trois Limelight Pinot Grigio
Menage a Trois Limelight Pinot Grigio
Ménage à Trois Limelight rzuca światło na orzeźwiające cytrusowe smaki w najbardziej olśniewający sposób. Limelight to nowa gwiazda z seksownymi aromatami kwiatu pomarańczy, które prowadzą do pikantnej limonki i przepysznych smaków jabłek Granny Smith, które sprawiają, że jesteś pucker up. Nutę wiciokrzewu i mineralności równoważą wyraźne nuty cytrusowe, zanim zasłony opadną, z orzeźwiającym, chrupiącym wykończeniem.
TrudnośćTwardy
Gotowe W57 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia53
Magazyn