Miecznik z sosem słodko-kwaśnym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $5.79 za porcję. Jedna porcja zawiera 479 kalorii, 46g białka, oraz 27 g tłuszczu. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Mieszanka liści laurowych, oregano, pieprzu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Z łyżeczką wynik 76%, to danie jest solidne. Spróbuj Miecznik słodko-kwaśny, Sycylijska miecznik ze słodko-kwaśnymi warzywami, oraz Słodko-kwaśne grillowane Kaboby z miecznika dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W małej misce moczyć rodzynki w ciepłej wodzie przez 10 minut; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Na dużej patelni, ciepła 1/4 szklanki oliwy z oliwek, aż mieni się.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
3
Dodaj cebulę, czosnek, orzeszki piniowe, kapary, liście laurowe, oregano i pokruszony pieprz i gotować na dużym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż cebula zmięknie i lekko rumiane, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina Wieprzowa
1 1/2 Funta Dużych Krewetek U-12
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
4
Dodać pomidory, doprawić solą i gotować, aż pomidory zostaną lekko rozbite, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
5
Dodać rodzynki, ocet i cukier i gotować, mieszając, aż sos zgęstnieje, o 5 minut dłużej. Odrzuć liście laurowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina Wieprzowa
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Podroby I Kość Szyjna Z Indyka
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
6
W każdej z 2 średnich patelni podgrzać 1 łyżkę oliwy z oliwek, aż się połysk. Sezon miecznik z solą i pieprzem i gotować na dużym ogniu, obracając od czasu do czasu, aż rumiane na zewnątrz i tylko gotowane przez, o 6 protokół. Łyżka sosu na talerze, top z miecznika i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. St. Michael-Eppan gniew Pinot Grigio z 4.3 na 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 23 dolarów za butelkę.