Miecznik Panini z rukolą i cytryną Aioli

Miecznik Panini z rukolą i cytryną Aioli
Miecznik Panini z Arugulanem i cytryną Aioli może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i pescatariański przepis ma 1014 kalorii, 52g białka, oraz 50 g tłuszczu na porcję. Na 5,34 zł za porcję, ten przepis okładki 47% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka pieprzu, czosnku, czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest znakomity. Podobne przepisy to Miecznik Panini z Arugulanem i cytryną Aioli, Miecznik Polpette z rukolą Pistou, oraz Szaszłyki z miecznika z sałatką z rukoli.

Instrukcje

1
Wszystkie składniki wymieszać w małej misce. Odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
W przypadku Panini z miecznika: rozgrzej oliwę na dużej, ciężkiej patelni na średnim ogniu. Gdy patelnia się nagrzewa, doprawiamy rybę solą i pieprzem. Przetrzyj zioła prowansalskie i mielony czosnek na całej rybie. Gotować ryby na patelni, aż tylko gotowane przez i złoty, o 2 do 3 protokół na stronę, w zależności od grubości ryby.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Czerwonych Lub Zielonych Winogron Bez Pestek, Przekrojonych Na Pół2 Szklanki Czerwonych Lub Zielonych Winogron Bez Pestek, Przekrojonych Na Pół
Sól I PieprzSól I Pieprz
Czosnek MielonyCzosnek Mielony
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
MiecznikMiecznik
RybyRyby
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Pokrój chleb na 4 kanapki, które dostosują się do wielkości fileta rybnego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety RybneFilety Rybne
ChlebChleb
4
Pokrój chleb na pół, aby u góry i na dole kanapki.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
5
Spread cytryny Aioli na obu połówkach kanapki. Górną dolną połowę z garścią (około 1/2 szklanki) zieleni rukoli. Na wierzchu zieleninę z rukolą ugotowaną miecznikiem, a na kanapce pozostałym chlebem.
Składniki, których będziesz potrzebować
MiecznikMiecznik
RukolaRukola
ZieloniZieloni
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
AioliAioli
ChlebChleb
CytrynaCytryna
6
Podawać natychmiast.

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Ryby można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Santa Margherita Pinot Grigio. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 26 dolarów.
Santa Margherita Pinot Grigio
Santa Margherita Pinot Grigio
Blada słomkowożółta. Czysty, rześki zapach z intensywnymi, ale eleganckimi nutami pigwy. Świeże, harmonijne owoce wyróżniają się lekką słodyczą o długim finiszu pełnym Delikatnego, pikantnego smaku.
TrudnośćNormalny
Gotowe W11 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia59
Magazyn