Miecznik Motylkowy
Motyl miecznik może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $15.29 za porcję. Jedna porcja zawiera 1037 kalorii, 134g białka, oraz 51 g tłuszczu. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Udaj się do sklepu i odbierz masło, wino, świeżo natkę pietruszki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać wytrawne białe wino, można śledzić to danie główne z Białe Wino Mrożony Jogurt jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne, przyjazne dla fodmap i pescatariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 73%. Spróbuj Babeczki Motylkowe, Butterfly Cake, oraz Butterfly Cake dla podobnych receptur.
Instrukcje
Miecznik opłucz wodą i osusz papierowymi ręcznikami.
Każdy stek posypać lekko papryką po obu stronach. Następnie posyp każdą stronę steków przyprawą z pieprzu cytrynowego.
Niech steki siedzieć na 20 minut przed grillowaniem na grillu.
Połącz białe wino, masło i pietruszkę w małej misce. Lekko podlewać każdy stek mieszanką winną. Miecznik gotować przez około 5 do 10 minut z każdej strony na rozgrzanych węglach lub na grillu gazowym. Powinny być delikatne podczas testowania z widelcem. Pozostaw rybę na 10 minut przed podaniem.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to motłoch Pinot Gris. Ma 4,9 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 20 dolarów.
![Rabble Pinot Gris]()
Rabble Pinot Gris
Późna poranna mgła, ciągłe chłodne dni i chłodne popołudniowe wiatry dodają delikatnego, ale aromatycznego wina. Ten Pinot Gris ma jasnożółty kolor i złożony, pachnący owocami nos, który odsłania płatki mango, herbaty jaśminowej, cynamonu i kantalupy. Gładkie, lekkie tosty orzecha włoskiego i miodu równoważą owoce i ustępują miejsca chrupkie, utrzymujące się wykończenie pełne świeżo skoszonej trawy i brzoskwiń.