Miecznik Kabobs
Kaboby miecznika mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 501 kalorii, 46g białka, oraz 30 g tłuszczu. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 4 i kosztuje 7,82 zł za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Mieszanka cebuli, pietruszka z płaskim liściem, węgierska papryka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać limonkową skórkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Pomarańczowe ciasteczka Marmoladowe z lukrem skórki pomarańczowej jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 35 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 77%. Podobne przepisy to Osty Swordfish Kabobs, Teriyaki Swordfish Kabobs, oraz Miecznik Krewetka Kabobs.
Instrukcje
Umieścić miecznika w niereaktywnym pojemniku.
Ubić razem skórkę, oliwę z oliwek, kolendrę, zioła i sól.
Zalać marynatą na miecznik i pozostawić do marynowania w lodówce na 8 godzin.
Paprykę i cebulę pokroić w kwadraty. Skwer składniki obracając je 1 na raz, najpierw miecznik, następnie kwadrat pieprzu, a następnie kawałek cebuli i pomidora wiśniowego.
Posmaruj marynatą i grilluj przez około 2 minuty z każdej strony.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Santa Margherita Pinot Grigio z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.
![Santa Margherita Pinot Grigio]()
Santa Margherita Pinot Grigio
Blada słomkowożółta. Czysty, rześki zapach z intensywnymi, ale eleganckimi nutami pigwy. Świeże, harmonijne owoce wyróżniają się lekką słodyczą o długim finiszu pełnym Delikatnego, pikantnego smaku.