Miecznik Involtini W Stylu Sycylijskim

Miecznik Involtini W Stylu Sycylijskim
Miecznik Involtini w stylu sycylijskim wymaga około 1 godzina od początku do końca. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 51g białka, 57 g tłuszczu, oraz w sumie 815 kalorii. Na $7.0 za porcję, ten przepis okładki 45% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz pieprz, stek z miecznika, oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Sprawdza się jako danie główne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 83%, co jest niesamowite. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Miecznik W Stylu Sycylijskim, Miecznik sycylijski, oraz Miecznik Sycylijski-Styl.

Instrukcje

1
W średniej misce połączyć pomidory, oliwki, kapary, porzeczki, orzeszki piniowe, płatki pieprzu i oliwę z oliwek i delikatnie wymieszać. Odstawić (nie przechowywać w lodówce).
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Orzeszki SosnoweOrzeszki Sosnowe
PorzeczkiPorzeczki
PomidorPomidor
KaparyKapary
OliwkiOliwki
PieprzPieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Skórkę zetrzeć z pomarańczy; odstawić. Używając ostrego noża do parkowania lub ząbkowanego noża, odetnij górną i dolną część 1 pomarańczy, aby odsłonić miąższ (zarezerwuj drugą pomarańczę do innego użycia). Ustawić go pionowo na powierzchni roboczej i odciąć skórkę i gorzki biały rdzeń, pracując od góry do dołu i zgodnie z naturalną krzywą owocu,a następnie przyciąć pozostały rdzeń. Aby usunąć segmenty, ostrożnie odetnij każdy z nich od membran, przesuwając nóż po obu stronach, aby go zwolnić. Odstawić do małej miseczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomarańczowyPomarańczowy
OwoceOwoce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nóż ZąbkowanyNóż Ząbkowany
NóżNóż
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
W małej misce połączyć bułkę tartą, natkę pietruszki, skórkę z pomarańczy, 2 łyżki oliwy z oliwek, łyżeczkę soli i pieprzu do smaku, dobrze mieszając rękami lub widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka TartaBułka Tarta
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Pietruszka-naćPietruszka-nać
PieprzPieprz
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Wytnij dwanaście 9-calowych kawałków Sznurka kuchennego. Doprawić każdy kawałek miecznika solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
MiecznikMiecznik
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek KuchennySznurek Kuchenny
5
Układaj na powierzchni roboczej i podziel mieszankę okruchów chleba między plasterki, równomiernie rozprowadzając. Zaczynając od wąskiego końca, ostrożnie zwinąć każdy z nich jak galaretkę i związać 2 kawałkami Sznurka.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
GalaretkaGalaretka
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek KuchennySznurek Kuchenny
6
Umieścić na talerzu i przechowywać w lodówce przez 20 do 30 minut.
7
Rozgrzej grill gazowy lub przygotuj ogień w grillu węglowym.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
8
Posmarować wałki miecznika pozostałymi 2 łyżkami oliwy z oliwek i ponownie doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
MiecznikMiecznik
RolkaRolka
9
Umieścić na najgorętszej części grilla i gotować przez 2 minuty. Delikatnie obrócić szczypcami o 90 stopni i gotować przez 1 minutę, a następnie powtórzyć dwa razy, aby gotować ze wszystkich stron.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
SzczypceSzczypce
10
Aby podać, doprawić sałatkę pomidorową odrobiną soli i rozłożyć na półmisku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
PomidorPomidor
SólSól
11
Nałóż involtini na pomidory i udekoruj pomarańczowymi segmentami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plastry PomarańczyPlastry Pomarańczy
PomidorPomidor
12
artykuł var
13
Typ_27_data = {};
14
artykuł
15
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje6
Ocena Zdrowia93
Magazyn