Miecznik Involtini Messinese

Miecznik Involtini Messinese
Miecznik Involtini Messinese jest bezmleczne i pescatariańskie danie główne. Ten przepis służy 4 i kosztuje $6.95 za porcję. Jedna porcja zawiera 678 kalorii, 50g białka, oraz 36 g tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Mieszanka oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia, skórki pomarańczowej, miecznika i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać skórkę pomarańczową, możesz podążać za tym daniem głównym z Lody z ciemnej czekolady z dodatkiem pomarańczy z prażonymi orzechami włoskimi jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 77%. Podobne przepisy to Involtini di Melanzane, Bakłażan Involtini, oraz Bakłażan Involtini.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 450 F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Spłaszczyć każdy kawałek miecznika między arkuszami olejowanego papieru woskowego lub folii aluminiowej do grubości 1/8 cala i układać na chłodnej powierzchni.
Składniki, których będziesz potrzebować
MiecznikMiecznik
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe
3
W 12-do 14-calowej patelni saute, rozgrzać 4 łyżki oliwy z oliwek, aż do palenia i dodać hiszpańską cebulę, anchois, 2 łyżki orzechów pinii i 2 łyżki porzeczek. Gotować, aż cebula zmięknie i lekko rumiane i dodać skórkę pomarańczową i bułkę tartą. Gotować 5 minut więcej, aż okruchy mają tosty, zdjąć z ognia i pozostawić do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula HiszpańskaCebula Hiszpańska
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
Biały Chleb, Pokrojony W Cienkie Kromki (około 18 Kromek)Biały Chleb, Pokrojony W Cienkie Kromki (około 18 Kromek)
Starty Parmezan, Do PodaniaStarty Parmezan, Do Podania
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
1 1/2 Funta Dużych Krewetek U-121 1/2 Funta Dużych Krewetek U-12
PorzeczkiPorzeczki
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
4
Dodać natkę pietruszki i wymieszać. Podziel mieszankę okruchów między kawałki miecznika i zwiń jak rolkę galaretki i zabezpiecz ją wykałaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
MiecznikMiecznik
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
5
W rondlu 2 quart wymieszać sos pomidorowy, Pozostałe orzeszki piniowe, porzeczki, sycylijskie oliwki, gorące chilli i białe wino i doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana
Piersi Bażanta Jeśli)Piersi Bażanta Jeśli)
1 1/2 Funta Dużych Krewetek U-121 1/2 Funta Dużych Krewetek U-12
PorzeczkiPorzeczki
6 Pomidorów Obranych I Posiekanych6 Pomidorów Obranych I Posiekanych
Ciasto KukurydzianeCiasto Kukurydziane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
6
Wlać sos do naczynia ceramiczne odporne na piekarnik i zorganizować involtini nad i w sosie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
7
Umieścić w piekarniku i piec 25 minut, aż ryba jest gotowane przez.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
8
Wyjąć i odstawić na 10 minut przed podaniem.

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT Pinot Grigio rozbrzmiewa żywą gruszką i tropikalnymi owocami, zrównoważoną przez wyraźną kwasowość i elegancko wyrafinowaną świeżość. To wino o aromatach dojrzałych owoców pestkowych i cytrusów prezentuje smaki melona, nektaryny i cytryny Meyera, które wykończą się lekkimi i orzeźwiającymi.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia57
Magazyn