Miecznik Grillowany

Grillowana miecznik jest bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i pescatariańskie danie główne. Ten przepis służy 1. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 272g białka, 329g tłuszczu, oraz w sumie 4101 kalorii. Na 33,27 zł / porcja, ten przepis okładki 64% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 22 minuty. Mieszanka masła, estragonu, oleju i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Grillowana miecznik na grillowanych letnich warzywach, Grillowana Miecznik Dla Dwojga, oraz Miecznik Grillowany dla podobnych receptur.
Instrukcje
Masło rozpuścić w rondlu i dodać sok z cytryny oraz estragon.
Miecznik posypać solą i pieprzem oraz olejem na ruszcie grillowym.
Posmaruj masłem miecznik i grilluj na średnio gorącym grillu przez 8-10 minut z każdej strony.
Podawać z cytrynowymi klinami. Jeśli jesteś przeciwny jedzeniu miecznika, możesz zastąpić każdą twardą białą rybę.Szefowie kuchni: nie ma tu wiele miejsca na ulepszenia.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Ryby można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris z oceną 4,7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 46 dolarów za butelkę.
![Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Jasny żółty / złoty kolor, dość jasny. Wspaniały dymny aromat, typowy dla tego winogrona na wapieniu w Alzacji(brak nowego dębu w naszych winach, po prostu bardzo długi całkowity kontakt z osadem). Niektóre lekkie redukcyjne aromaty, które rzeczywiście pasują do stylu suchego Pinot-Gris. Podniebienie jest bogate i kremowe, o aksamitnej konsystencji, ale w pełni suche. Jest to łatwe wino do picia teraz, ponieważ nie ma zbędnej wagi. Wykończenie jest ładne i okrągłe, ale w pełni suche. Złożona mieszanka wapienia zapewnia doskonałą równowagę kwasową i pewną wagę. W ciągu najbliższych kilku lat powinno się ono bardzo dobrze rozwijać.