Miecznik Cytrynowy Tymianek
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj miecznika z tymiankiem cytrynowym. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 2029 kalorii, 204g białka, oraz 123g tłuszczu na porcję. Na 24,81 zł / porcja, ten przepis okładki 56% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 1. Jeśli masz sok z cytryny, tymianek, szalotka, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest dostarczany przez Recipezaar. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 73%, co jest solidne. Spróbuj Miecznik Cytrynowy Tymianek, Miecznik ze szparagami pachnącymi tymiankiem, oraz Grillowana Sałatka z miecznika i bakłażana z miodowo-tymiankowym winegretem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść miecznika w płytkiej misce.
W małej misce ubić sok z cytryny, szalotki, czosnek, musztardę, olej i tymianek; doprawić pieprzem.
Polej miecznika.Marynować, pod przykryciem, w temperaturze pokojowej przez 30 minut lub w lodówce przez kilka godzin.Ustaw swój grill gazowy lub węglowy i posmaruj stojak grillowy olejem.Ułóż miecznika na stojaku; grilluj przez 3-4 minuty z każdej strony lub do momentu usmażenia Na zewnątrz i ugotowania.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris. Recenzenci bardzo lubią to z 4.7 z 5 gwiazdek i cena około 46 dolarów za butelkę.
![Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Jasny żółty / złoty kolor, dość jasny. Wspaniały dymny aromat, typowy dla tego winogrona na wapieniu w Alzacji(brak nowego dębu w naszych winach, po prostu bardzo długi całkowity kontakt z osadem). Niektóre lekkie redukcyjne aromaty, które rzeczywiście pasują do stylu suchego Pinot-Gris. Podniebienie jest bogate i kremowe, o aksamitnej konsystencji, ale w pełni suche. Jest to łatwe wino do picia teraz, ponieważ nie ma zbędnej wagi. Wykończenie jest ładne i okrągłe, ale w pełni suche. Złożona mieszanka wapienia zapewnia doskonałą równowagę kwasową i pewną wagę. W ciągu najbliższych kilku lat powinno się ono bardzo dobrze rozwijać.