Middle East Lamb Meatloaf-From The New York Times Magazine of February 3, 1991

Middle East Lamb Meatloaf-From The New York Times Magazine of February 3, 1991
Middle East Lamb Meatloaf-Z New York Times Magazine z lutego 3, 1991 może być dobry przepis, aby rozwinąć swoje pole przepis dania głównego. Ten bezglutenowy przepis służy 6 i kosztuje 4,26 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 37g białka, 49g tłuszczu, oraz w sumie 705 kalorii. Jeśli masz rodzynki, mieloną jagnięcinę, mieloną wołowinę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby użyć ziemi ziele angielskie można śledzić to danie główne z Ziele angielskie Angel Food Cakes z twarogiem ananasowym i suszonym w piecu Pi jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Z łyżeczką wynik 70%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj The New York Times Chocolate Chip Cookies, New York Times Chocolate Chip Cookies, oraz New York Times Chocolate Chip Cookies dla podobnych receptur.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia36
Magazyn