Middle East Lamb Meatloaf-From The New York Times Magazine of February 3, 1991

Middle East Lamb Meatloaf-From The New York Times Magazine of February 3, 1991
Middle East Lamb Meatloaf-Z New York Times Magazine z lutego 3, 1991 może być dobry przepis, aby rozwinąć swoje pole przepis dania głównego. Ten bezglutenowy przepis służy 6 i kosztuje 4,26 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 37g białka, 49g tłuszczu, oraz w sumie 705 kalorii. Jeśli masz rodzynki, mieloną jagnięcinę, mieloną wołowinę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby użyć ziemi ziele angielskie można śledzić to danie główne z Ziele angielskie Angel Food Cakes z twarogiem ananasowym i suszonym w piecu Pi jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Z łyżeczką wynik 70%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj The New York Times Chocolate Chip Cookies, New York Times Chocolate Chip Cookies, oraz New York Times Chocolate Chip Cookies dla podobnych receptur.

Składniki

1całość do nabijania szynkicałość do nabijania szynki1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreoz zawartością tłuszczu 4 g lub mniejszą na porcję (zalecane: krem pomidorowy Amy's chunky tomato bisque)z zawartością tłuszczu 4 g lub mniejszą na porcję (zalecane: krem pomidorowy Amy's chunky tomato bisque)23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calamasło (lub oliwa z oliwek)masło (lub oliwa z oliwek)23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 cala3 łyżki cukru demerara3 łyżki cukru demerara1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreo1 woreczek świeżego, umytego szpinaku1 woreczek świeżego, umytego szpinaku2Ciasto kruche (Keebler)Ciasto kruche (Keebler)2goździkiczosnek mielonyczosnek mielony1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwedrobno posiekany zielony pieprzdrobno posiekany zielony pieprz1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreoziele angielskie mieloneziele angielskie mielone4541 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.mielona jagnięcinamielona jagnięcina9461 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepomidory w puszkach z sokiem (wł. z bazylią)pomidory w puszkach z sokiem (wł. z bazylią)1cytryna, sok zcytryna, sok z4541 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.chuda mielona wołowinachuda mielona wołowina2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwebanany pokrojone na plasterki o grubości 1/4 calabanany pokrojone na plasterki o grubości 1/4 cala2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwecebula mielonacebula mielona1tarta pomarańcza, Skórka ztarta pomarańcza, Skórka z1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweposiekana natka pietruszkiposiekana natka pietruszki2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 1/2 funta dużych krewetek U-121 1/2 funta dużych krewetek U-122371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwerodzynki białerodzynki białe1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepapryka czerwona, mielonapapryka czerwona, mielona2Batoniki toffi Heathpokrojony w kostkę chleb czerstwy (kostki 1/2 cala), bez skórekpokrojony w kostkę chleb czerstwy (kostki 1/2 cala), bez skórek23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calapasta pomidorowa (opcjonalnie)pasta pomidorowa (opcjonalnie)33 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calaMarynowana fasolka szparagowaMarynowana fasolka szparagowa
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia36
Magazyn