Michelle ' s Banana Chocolate Gorilla Bread
Jedna porcja zawiera 825 kalorii, 9g białka, oraz 51 g tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.22 za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 6 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz banany, orzechy włoskie, cukier granulowany i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Chleb małpy i goryla, Chocolate Chip Banana Bread Plus Sweet Banana Roundup, oraz Banan Glazurowany Czekoladowy Chleb Bananowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Spryskaj patelnię Bundt nieprzywierającym sprayem do gotowania.
W małej misce wymieszać cukier granulowany z cynamonem i odstawić.
W małym rondlu roztopić brązowy cukier z masłem na małym ogniu. Rozbij paczki półksiężyca i oddziel Trójkąty ciasta.
Posmaruj każdy trójkąt słodzonym mlekiem skondensowanym, a następnie 2 plastrami banana i 1 łyżeczką czekolady; złóż krawędzie trójkąta i zamknij. Powtórz z pozostałym ciastem i nadzieniem.
Posypać 1/4 łyżeczki cukru cynamonowego.
Umieść połowę orzechów włoskich na patelni Bundt i top z połową opakowań ciasta.
Na ciasto wlać połowę mieszanki brązowo-cukrowo-maślanej i posypać 2 łyżeczkami cukru cynamonowego. Powtórz z pozostałymi składnikami.
Piec do puffed, złoty brąz, i jędrne w dotyku.
Wyjmij patelnię z piekarnika, przenieś do stojaka i pozostaw do ostygnięcia przez 15 minut. Umieść talerz na górze patelni Bundt i odwróć. Pokroić i podawać na ciepło.