Michał Bulkowski zupa pomidorowa i cukinia-chleb Grillowany ser

Michael Bulkowski zupa pomidorowa i cukinia-chleb Grillowany ser może być tylko głównym daniem szukasz. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 2519 kalorii, 49g białka, oraz 20 g tłuszczu każdy. Na $14.9 za porcję, ten przepis okładki 77% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka ziela angielskiego, nasiona kopru włoskiego, cebula i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć całe ziele angielskie, możesz podążać tym daniem głównym z Ziele angielskie Angel Food Cakes z twarogiem ananasowym i suszonym w piecu Pi jako deser. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 81%, co jest niesamowite. Spróbuj Sałatka z grillowanym łososiem i cukinią Michaela Symona, Grillowana cukinia, pomidor i kozi ser Quesadillas, oraz Grillowana cukinia z sosem pomidorowo-oliwkowym i serem Feta dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić ziele angielskie, koper włoski, i pieprz w średnim rondlu na średnim ogniu i tosty, potrząsając patelnię od czasu do czasu, aż pachnące, o 3 protokół.
Dodać squash, ocet, cukier i sól i doprowadzić do wrzenia, mieszając, aż cukier i sól rozpuszczą.Za pomocą szczypiec przenieś squasha do czystego słoika 1-quart z ciasną pokrywką i top z płynem do wytrawiania.
Rozgrzać olej w średnim rondlu na średnim ogniu, aż się połysk.
Dodać cebulę i czosnek i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż zmiękną, o 3 do 5 protokół.
Dodać pomidory i laski cynamonu i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do niskiej i gotować na wolnym ogniu, aż pomidory rozpadają się, o 20 protokół.
Usunąć i wyrzucić laski cynamonu.Za pomocą blendera przecier zupę partiami, aż będzie gładka, zdejmując małą nasadkę z pokrywki blendera (pokrywkę do wlewania) i przykrywając przestrzeń ręcznikiem kuchennym (pozwala to na ucieczkę pary i zapobiega pękaniu pokrywki blendera).
Rozgrzej piekarnik do 149° i ułóż stojak na środku.
Umieścić 2 kromki chleba na powierzchni roboczej. Połowę sera równomiernie rozprowadzić na jednym plasterku, a połowę na drugim. Doprawić solą i dodać pozostałe 2 kromki chleba, aby zrobić 2 kanapki.
Rozgrzać olej na dużej, nieprzywierającej patelni do piekarnika na średnim ogniu, aż się połyśnie. Lekko przechylić patelnię tak, aby olej pokrył dno.
Dodaj kanapki i gotować, aż do dna są Złoty Kolor, o 3 do 5 protokół. Flip i gotować, aż pozostałe strony są złotobrązowe, o 3 do 5 protokół więcej.
Umieść patelnię w piekarniku i piecz, aż ser całkowicie się rozpuści, około 8 do 10 minut.
Przenieść kanapki do serwowania plates.To podawać: ciepłą zupę kadzi do miseczek, rozdziera liście bazylii i posypuje je na wierzchu zupy.
Podawać z kanapkami i ogórkami na boku.