Miarka: Massaman i kokosowy Sorbet Curry
Przepis: Massaman i kokosowy Sorbet Curry jest gotowy w około 8 godzin i zdecydowanie jest ogromnym bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie opcja dla miłośników indyjskiego jedzenia. Ten przepis służy 2. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 48 g tłuszczu, oraz w sumie 739 kalorii. Na 2,06 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz proszek, pasta curry massaman, krem kokosowy, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. 19 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Zbierane: piwo imbirowe, Rum i sorbet kokosowy, Sorbet Michelada, oraz Sorbet Z Gorzkiej Czekolady.
Instrukcje
Wymieszać wszystkie składniki razem aż do całkowitego połączenia.
Schłodzić przez noc (lub co najmniej 4 godziny) w lodówce i zakręcić w maszynie do lodów zgodnie z instrukcjami producenta.