Miętowy krem-pierścionek z polewą czekoladową

Miętowy krem-pierścionek z polewą czekoladową
Miętowy krem-Puff Ring z polewą czekoladową może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 12. Na 76 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 319 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Boże Narodzenie. Udaj się do sklepu i odbierz jajka, dodatkowe liście mięty, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Krem Czekoladowo-Malinowy Puff Ring, Migdałowo-Kremowy Puff Ring, oraz Cherry Cream Puff Ring dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść stojak na środku piekarnika i rozgrzej do 218°. używając okrągłego ciasta o średnicy 8 cali jako prowadnicy, narysuj 8-calowe koło na kawałku papieru do pieczenia; Odwróć Papier i umieść na blasze do pieczenia. Przynieś pierwsze 5 składników, aby zagotować w ciężkim średnim rondlu na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
Bardzo Drobny Ser Ricotta Z Pełnego Mleka (do Udoskonalenia, Przetwarzaj W Robocie Kuchennym Przez 1 Minutę)Bardzo Drobny Ser Ricotta Z Pełnego Mleka (do Udoskonalenia, Przetwarzaj W Robocie Kuchennym Przez 1 Minutę)
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
2
Dodać mąkę na raz; wymieszać drewnianą łyżką. Zmniejszyć ciepło do średnio-niskich.
Składniki, których będziesz potrzebować
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
3
Stale i energicznie mieszaj, aż ciasto połączy się w gładką masę. Kontynuuj gotowanie, aż ciasto oderwie się od boków patelni, stale mieszając, około 2 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Przenieść gorące ciasto do wytrzymałego miksera elektrycznego wyposażonego w przystawkę łopatkową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
5
Dodaj 3 jajka, po jednym na raz i ubijaj, aż każde jajko zostanie w pełni włączone, a następnie dodaj następne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
6
Pozostałe jajka ubić w małej misce, aby wymieszać; bardzo stopniowo dodawać wystarczającą ilość jajka, aby utworzyć gęste, błyszczące i jedwabiste ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
7
Łyżka ciepłego ciasta do torebki z ciastem wyposażonej w gładką końcówkę o szerokości 3/4 cala. Rura 1-calowy gruby pierścień ciasta wzdłuż obrysu koła na pergaminie. Rurka drugi pierścień ciasta wewnątrz pierwszego pierścienia, po prostu dotykając pierwszy. Trzeci Pierścień ciasta wyłożyć na wierzch koła, gdzie spotykają się pierwsze i drugie pierścienie ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej
8
Piec pierścień ciasta 15 minut. Obniżyć temperaturę piekarnika do 191° i piec, aż pierścień jest dmuchany, brązowy, i firmy, o 20 protokół. Wyłączyć piekarnik; pozostawić pierścień w piekarniku 5 minut. Za pomocą ząbkowanego noża odciąć wierzch pierścienia ciasta w 1 kawałku. Całkowicie schłodzić zarówno górną, jak i podstawową część. Za pomocą palców delikatnie wyjmij miękkie ciasto z wnętrza podstawy i wyrzuć. (Może być wykonany 6 godzin wcześniej; odstawić w temperaturze pokojowej.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Zielone M&M’sy3 Zielone M&M’sy
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
1
Przynieś 1 1/3 szklanki ciężkiej śmietany i 40 liści mięty, aby zagotować w średnim rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
2
Zdjąć z ognia. Przykryć i niech strome 1 godzinę, następnie przechowywać w lodówce, aż ostygnie, o 3 godziny. Przecedzić śmietanę do miarki; dodać wystarczającą ilość schłodzonej śmietany do ubijania, aby odmierzyć 1 1/3 szklanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa KawałkiPrzygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Kształcie Głowy PowietrznejCukierki W Kształcie Głowy Powietrznej
3
Za pomocą miksera elektrycznego, ubić crème fraîche i 2 łyżki cukru w średniej misce, aż gruby. Za pomocą miksera elektrycznego, ubić śmietanę miętową i pozostałe 4 łyżki cukru w dużej misce do jędrnych szczytów. Fold crème fraîche mieszaniny do mieszaniny mięty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Creme FraicheCreme Fraiche
Przygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa KawałkiPrzygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa Kawałki
1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
4
Wymieszaj ekstrakt z mięty pieprzowej, jeśli pożądany jest mocniejszy smak mięty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Białej żurawinySok Z Białej żurawiny
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
5
Starannie ułożyć podstawę pierścienia ciasta na półmisku. Łyżka śmietany miętowej do dużej torebki z ciastami wyposażonej w dużą końcówkę gwiazdki. Wpuść duże rozety w wydrążoną podstawę. Rura drugi rząd rozet na szczycie pierwszego rzędu. Delikatnie ułożyć ciasto na kremie miętowym. Przechowywać w lodówce podczas glazury.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa KawałkiPrzygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa Kawałki
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej
1
Wymieszać czekoladę, śmietanę i syrop kukurydziany w małej misce ustawionej na gotującej się wodzie, aż stopi się i będzie gładka. Za pomocą małej lukier szpatułki, rozprowadzić glazurę na wierzchu ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy CukierPosypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy Cukier
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Przygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa KawałkiPrzygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa Kawałki
Galaretka PomarańczowaGalaretka Pomarańczowa
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W KostkęGruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szpatułka OffsetowaSzpatułka Offsetowa
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
2
Posypać orzechami glazury. (Może być wykonany 6 godzin wcześniej. Przechowywać w lodówce.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®
3
Dekoruj dodatkowymi liśćmi mięty.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn