Mięso Lite: Soppressata Pasta Fagioli

Mięso Lite: Soppressata Pasta Fagioli
Przepis mięso Lite: Soppressata Pasta Fagioli może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w przybliżeniu 45 minut. Na $2.99 za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 46g białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 779 kalorii. 5 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jeśli masz pomidory w puszkach, płatki pieprzu, oregano i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć grubą sól, można śledzić to danie główne z Zdrowy Surowy Budyń Czekoladowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 92%. Ten wynik jest super. Spróbuj Mięso Lite: kanapki Soppressata, jajko i Ricotta na herbatnikach maślanych, Meat Lite: Orzechowy Makaron, oraz Meat Lite: kalafior Ain ' t No Wallflower dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ustawić holenderski piekarnik lub duży, szeroki rondel na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
2
Dodaj sopressata i gotować przez 1 do 2 protokół, tylko lekko brązowy i renderować trochę tłuszczu.
Składniki, których będziesz potrzebować
SoppressataSoppressata
3
Dodać cebulę i upuścić ogień do medium. Pocić cebulę z soppressata przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
SoppressataSoppressata
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
4
Dodać płatki czosnku i czerwonej papryki i pocić dodatkowe 1 do 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
5
Wymieszać w pomidory, bulion, oregano, bazylia i fasola. Doprowadzić do niskiego gotowania na wolnym ogniu i przykryć. Dusić 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
6
Dodać makaron, przykryć i gotować przez około 5 minut lub aż makaron będzie miękki. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
7
Kadzi makaron fagioli do ciepłych misek, top z Parmigiano-Reggiano i służyć z chlebem do sopping się resztki sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
ChochlaChochla
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia67
Magazyn