Mięso Lover ' s Chunky Sauce może być tylko sos, którego szukasz. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 15 i kosztuje 2,81 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 16G białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 339 kalorii. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Mieszanka pieczonego sosu czosnkowego spaghetti, pietruszka, kiełbasa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 61%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Sos Spaghetti dla miłośników mięsa, Kanapka z sosem mięsnym Chunky, oraz Roll-upy Lasagne z sosem mięsnym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Gotować mielony chuck i kiełbasę w dużym holenderskim piekarniku, mieszając, aż mieszanina kruszy się i nie jest już różowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Uchwyt Uziemiający
Kiełbasa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec Holenderski
2
Dobrze osuszyć na ręcznikach papierowych. Wytrzyj holenderski piekarnik do czysta.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki Papierowe
Piec Holenderski
3
Podsmaż paprykę, cebulę i grzyby w gorącym oleju w holenderskim piecu na średnim ogniu 11 do 12 minut lub do momentu, gdy pieprz będzie miękki i ciecz jest lekko zmniejszona. Wymieszać z mieszaniną wołowiny, sosem spaghetti, pietruszką i bazylią. Doprowadzić do wrzenia, od czasu do czasu mieszając; dodać sól i pieprz do smaku. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, odkryte, 15 minut.