Mięsiste Chili Z Trzema Fasolami

Mięsiste Chili Z Trzema Fasolami
Mięsiste Chili z trzema fasolami to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Jedna porcja zawiera 361 kalorii, 17g białka, oraz 20g tłuszczu. Za 1,43 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Jeśli masz pod ręką papryczkę jalapeno, nasiona selera, ciecierzycę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 47%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Mięsiste " Bezmięsne Chili Z Podwójną Fasolą, Mięsisty Grzyb Chili, oraz Dymne Mięsiste Chili dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
W 4-qt. czajnik lub holenderski piekarnik, gotuj kiełbasę i wołowinę na średnim ogniu, aż mięso przestanie być różowe; odcedź, zachowując 1 łyżkę stołową. Odłóż mięso na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
2
Podsmaż cebulę, paprykę i czosnek w zarezerwowanych kroplówkach przez 3 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
3
Dodaj bulion, sos Worcestershire i przyprawy; doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej KonsystencjiDla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
4
Dodaj pomidory, boczek i zrumienioną kiełbasę i wołowinę; wróć do wrzenia. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
5
Dodaj wszystkie ziarna. Gotować na wolnym ogniu przez 1 godzinę, od czasu do czasu mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
6
W razie potrzeby udekoruj posiekaną cebulą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane

Polecane wino: Cava, Shiraz, Grenache

Chili działa naprawdę dobrze z Cava, Shiraz i Grenache. Te soczyste Czerwienie nie mają zbyt dużo taniny (ważne w przypadku pikantnych potraw), ale wino musujące, takie jak cava, może jeszcze lepiej oswoić ciepło. Można spróbować Vilarnau NV Brut Cava Gaudi inspirowane etykiety. Recenzentom podoba się to z oceną 4,1 na 5 gwiazdek i ceną około 15 dolarów za butelkę.
Vilarnau NV Brut Cava Gaudi Inspired Label
Vilarnau NV Brut Cava Gaudi Inspired Label
Ta Brut Reserva Cava jest produkowana z rodzimych odmian, takich jak Macabeo, Parellada i Xarel.i leżakował przez 15 miesięcy na osadzie. Jest złożony na nosie ze świeżymi aromatami owoców i winogron. Na podniebieniu jest świeży i delikatny o gładkiej konsystencji dzięki czasowi spędzonemu na osadzie. Podawać bardzo schłodzone. Idealny jako aperitif, a także do dań z owoców morza, ryb i ryżu.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 5 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia11
Magazyn